Dimitris Kalantzis Quintet, «Modes & Moods - Music by Mikis Theodorakis»

Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε jazz διασκευές.

LIFOTEAM 25.6.2014 | 00:00

Μετά το «Mano's - A jazz tribute to Manos Hadjidakis», μια νέα τζαζ πρόταση-άποψη μουσικής κατατίθεται, αυτή τη φορά πάνω στα αγαπημένα τραγούδια και τις μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη, από το Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή, με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας της ελληνικής τζαζ σκηνής.

Το δημοφιλές Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή εκπέμπει το δικό του εντελώς ιδιαίτερο σήμα στο χώρο της ελληνικής τζαζ σκηνής εδώ και καιρό, παρουσιάζοντας εμπνευσμένες μεταγραφές ελληνικών και ξένων τραγουδιών από πρόσφατες ή παλαιότερες δεκαετίες.

Ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης δηλώνει «ευτυχής γι' αυτή τη σύζευξη της μουσικής του με τον μυθικό κόσμο της τζαζ».

Οι φίλοι του μεγάλου συνθέτη και του ταλαντούχου μουσικού θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έργα από μια σημαντική περίοδο της συνθετικής παραγωγής του Μίκη Θεοδωράκη: από τις «Μικρές Κυκλάδες» και το «Άξιον Εστί» ως το σάουντρακ της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά.

 

Ο ΟΤΕ εξασφάλισε αποκλειστικά για εμάς, τους πελάτες του, έκπτωση 50% στην τιμή των εισιτηρίων. Απλά δείχνουμε τον λογαριασμό ΟΤΕ, προμηθευόμαστε έως και 2 εισιτήρια στη μισή τιμή στα ταμεία του Μεγάρου για την συναυλία που θα επιλέξουμε και το ταξίδι μας στις νότες ξεκινά!

ΠΟΤΕ25/06/2014 - 25/06/2014
ΠΟΥΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Οδηγός Μουσικής