«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

Το DUO πραγματοποίησε ένα κοινωνικό πείραμα, χρησιμοποιώντας την καινοτόμα ΑΙ τεχνολογία βιομετρικών, μια τεχνολογία που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για την έρευνα σεξουαλικών προτιμήσεων.

ADVERTORIAL

Η σεξουαλικότητα είναι ένα κομμάτι της ζωής που μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και ικανοποιητικό. Φυσικά, είναι επιλογή μας το αν θα είμαστε σεξουαλικά ενεργοί ή όχι, τι είδους σεξουαλικές δραστηριότητες θα επιλέγουμε, πότε και με ποιους/ες/α.

 

Σε ό,τι αφορά στις ερωτικές και σεξουαλικές μας σχέσεις, η επικοινωνία είναι βασικό κομμάτι. Όσο υπάρχει συναίνεση, το να δημιουργείται ένας ανοιχτός διάλογος για όλα όσα έχουν να κάνουν τις σεξουαλικές μας επιθυμίες - με αυτά που μας αρέσουν κι αυτά που δεν μας αρέσουν, τι είμαστε ανοιχτοί να δοκιμάσουμε και τι όχι, ακόμα και τις φαντασιώσεις που κρατάμε κρυφές - μπορεί να μεταμορφώσει την σχέση και να προσφέρει απόλαυση σε όλα της τα μέλη.

 

Ωστόσο, πόσο συχνά μοιραζόμαστε με τους συντρόφους μας όλα όσα επιθυμούμε σεξουαλικά; Με βάση αυτό το ερώτημα πραγματοποιήθηκε μια πολύ μεγάλη έρευνα από το DUO - ένα brand που στηρίζει με κάθε τρόπο τον ανοιχτό διάλογο μεταξύ των ζευγαριών στο σεξ - μέσω ενός κοινωνικού πειράματος. Στόχος του πειράματος ήταν να εμπνεύσει τα ζευγάρια εκεί έξω να μοιράζονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες για να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.  

 

«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

 

Η έρευνα αυτή, όμως, δεν ήταν μια απλή έρευνα: το DUO πραγματοποίησε ένα κοινωνικό πείραμα, χρησιμοποιώντας την καινοτόμα ΑΙ τεχνολογία βιομετρικών, μια τεχνολογία που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για την έρευνα σεξουαλικών προτιμήσεων.  Μέσω της τεχνολογίας αυτής, τα ζευγάρια κλήθηκαν να ανακαλύψουν τις κρυφές τους σεξουαλικές επιθυμίες κι έπειτα να τις μοιραστούν με τους συντρόφους τους, με την βοήθεια μιας εξειδικευμένης Ερευνήτριας-Αναλύτριας, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της έρευνας, της Στεφανίας Δάμας.

 

«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Mε αφορμή το γεγονός πως το 95% της εγκεφαλικής δραστηριότητας είναι μη συνειδητή - κι αυτό πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουμε αντιληφθεί κάποιες από τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και αντίστοιχα να μην τις έχουμε μοιραστεί με τους συντρόφους μας - το DUO αποφάσισε να εφαρμόσει την AI τεχνολογία βιομετρικών σε αληθινά ζευγάρια, στον καθένα ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του Facial Expression Coding, που προσδιορίζει τα συναισθήματα που νιώθει κάθε άτομο μέσα από τις αυθόρμητες και ανεπαίσθητες κινήσεις του προσώπου του. Όλοι οι συμμετέχοντες είδαν ένα video με περιεχόμενο σχετικό με διάφορες σεξουαλικές προτιμήσεις και η ομάδα του DUO κατέγραψε τα συναισθήματά τους, τα οποία προέκυψαν βλέποντας τα οπτικά ερεθίσματα.

 

«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

 

Έτσι, μέσα από μια εξελικτική διαδικασία που κράτησε σχεδόν 9 μήνες, το DUO προσκάλεσε αληθινά ζευγάρια να συμμετάσχουν σε μία έρευνα γύρω από το σεξ, μέσω μιας αγγελίας που αναρτήθηκε στα social media του DUO και με την βοήθεια εξειδικευμένων recruiters. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 900 ζευγάρια και με το κατάλληλο screening που περιλάμβανε τηλεφωνική επικοινωνία, εργαλεία αξιολόγησης και online συνεντεύξεις από την κα Στεφανία Δάμα, επιλέχθηκαν 9 ζευγάρια για να πάρουν μέρος στο πρωτοποριακό πείραμα της ΑΙ τεχνολογίας.

 

Η Στεφανία Δάμα, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία «AI Consumer Biometrics», που διαβάζει τις κινήσεις του προσώπου και τις «μεταφράζει» σε συναισθήματα, για ερευνητικές προσεγγίσεις. Είναι μια τεχνική που έχει χρησιμοποιήσει σε πολλά ερευνητικά έργα σε συνεργασία με ομάδα του εξωτερικού, Survey Neuro, εξειδικευμένοι σε ΑΙ τεχνολογία και Biometrics εργαλεία και χρησιμοποιήθηκε για τη διερεύνηση των σεξουαλικών προτιμήσεων για πρώτη φορά. Όλα τα ζευγάρια που συμμετείχαν στo συγκεκριμένο video υποβλήθηκαν στη συγκεκριμένη ερευνητική τεχνική και η συζήτηση βασίζεται 100% στα ευρήματα της έρευνας.

 

«Unlock Pleasure»: Η ΑΙ τεχνολογία «ξεκλειδώνει» την επικοινωνία των ζευγαριών

 

Αφού, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η έρευνα, μόνο 3 ζευγάρια πέρασαν στην τελευταία φάση και τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν τα αποτελέσματά τους, για να «ξεκλειδώσουν» και να μιλήσουν πιο ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, αρχικά σε ατομικό επίπεδο και στη συνέχεια με το ταίρι τους.

 

 

Τα αποτελέσματα, είναι 100% αληθινά - όπως και οι αντιδράσεις των ανθρώπων. Μέσα από την διαδικασία της καινοτόμας πρωτοβουλίας του DUO, τα ζευγάρια κλήθηκαν να «ανοιχτούν» στους συντρόφους τους, να εκφραστούν, να συνδεθούν περισσότερο. Μέσα από τους διαλόγους τους, μας δίνουν την έμπνευση και το κίνητρο να κάνουμε ειλικρινείς συζητήσεις, να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με περισσότερη απόλαυση και να αποκτήσουμε σεξουαλικές σχέσεις γεμάτες από ειλικρίνεια - και ικανοποίηση.

 

Μάθετε περισσότερα για το Unlock Pleasure του DUO εδώ

 

 

duologo1

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon