Φωτιά στην Πεντέλη: Στο πύρινο μέτωπο στρατός και ΕΛ.ΑΣ.

Άνδρας στη φωτιά της Πεντέλης Facebook Twitter
Φωτ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Ολονύχτια προμηνύεται η μάχη των δυνάμεων της πυροσβεστικής στη φωτιά της Πεντέλης, η οποία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, με τους ανέμους να συνεχίζουν να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ, οι Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρούν μέχρι στιγμής, με δύο ομάδες «Δευκαλίωνα» από την 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών και δύο τροχοφόρους φορτωτές.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, είναι σε δίωρη ετοιμότητα επέμβασης 150 άτομα, όπως επίσης, και αριθμός λεωφορείων για συνδρομή, εφόσον απαιτηθεί, για την εκκένωση κατοίκων.

Φωτιά στην Πεντέλη: 29 περιπολίες ασφαλείας για να αποφευχθεί το πλιάτσικο

Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν διατεθεί και συνδράμουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, στην πυρκαγιά της Πεντέλης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, 29 περιπολίες ασφαλείας με 82 αστυνομικούς παρέχουν κάθε αναγκαία συνδρομή και προστατεύουν τις περιουσίες των πολιτών στις περιοχές που πραγματοποιήθηκε προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM