Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ αντικρίζει «ταραντούλα» μέσα στο σαλόνι του- «Πουλάμε το σπίτι»

Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ αντικρίζει «ταραντούλα» μέσα στο σαλόνι του- «Πουλάμε το σπίτι» Facebook Twitter
0

Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ λέει ότι θα πουλήσει το σπίτι του, όταν αντικρίζει μία ταραντούλα.

Ο ηθοποιός και ο γιος του ο Trey ήταν στο σαλόνι του σπιτιού του όταν εμφανίστηκε η αράχνη και από τις αντιδράσεις τους φαίνεται ότι δεν τις πολυσυμπαθούν.

Ο Σμιθ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στα social media, μετά το περιστατικό με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στα φετινά Όσκαρ, άρχισε να καταγράφει σε βίντεο τη σκηνή διερωτώμενος «Τι στο διάολο είναι αυτό;»

«Είναι μια μεγάλη αράχνη», λέει ο 29χρονος Trey. «Είναι μια ταραντούλα».

Ο 53χρονος ηθοποιός φαίνεται να ανεβαίνει σε μία καρέκλα και λέει στον γιο του ότι πρέπει να την διώξει από το σπίτι. «Έλα, είσαι νέος και δυνατός, μπορείς να το διαχειριστείς αν σε δαγκώσει» ακούγεται να του λέει ενώ εκείνος τον κοιτάει με απορία.

Ούτε ο γιος του φαινόταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της αράχνης αλλά κατάφερε να την εγκλωβίσει τοποθετώντας πάνω της ένα ποτήρι. Στη συνέχεια ο Γουίλ Σμιθ τη σηκώνει πάνω, βάζοντας από κάτω ένα κομμάτι χαρτί ενώ ακούγονται οι κραυγές του.

«Λοιπόν αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας», λέει ο γιος του και ο Γουίλ συμφωνεί προσθέτοντας ότι «Δεν μου αρέσει καθόλου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δώρισαν 3.500 λίρες σε τράπεζα τροφίμων που άδειασαν διαρρήκτες - «Γιατί όχι 50.000 λίρες;», ρωτάει ένας χρήστης στο X
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ