Canned Fit

Ήχοι από μέταλλο, γυαλί, σκεύη, πέτρες και φυσικά μηχανικοί-ηλεκτρονικοί πειραματισμοί συγχρονίζονται για να δώσουν το στίγμα μίας σπάνιας οπτικο-ακουστικής performance

LIFOTEAM 10.6.2015 | 00:00

Η Canned Fit (κατά κόσμον Christine Schörkhuber) είναι επηρεασμένη από την στόφα της ποιοτικής γυναικείας τραγουποιίας, την ηλεκτρονική dance μουσική, το garage punk αλλά πάνω από όλα δίνει σημασία στους ήχους του αεικίνητου πλανήτη μας και των ανθρώπων που τον κατοικούν.

 

Ήχοι από μέταλλο, γυαλί, σκεύη, πέτρες και φυσικά μηχανικοί-ηλεκτρονικοί πειραματισμοί συγχρονίζονται για να δώσουν το στίγμα μίας σπάνιας οπτικο-ακουστικής performance πνιγμένης στους motorik ανεπαίσθητους θορύβους και το αδιόρατο reverb.

 

"H Canned Fit αφήνει τα παράθυρα του σύμπαντός της διάπλατα ανοιχτά για γίνει προσβάσιμη η τέχνη της από το κοινό που ενδιαφέρεται για κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τις στιγμές που τα layers του μπάσου δένουν με το προηγούμενο ηχητικό σύνολο ο ακροατής μένει άφωνος με το βάθος του ηχητικού τοπίου που πιάνει η Canned Fit. Εξάλλου, ποιος χρειάζεται τα drums όταν ακούει πεντακάθαρα και ρυθμικά τον ήχο από την άμμο που πέφτει ατάκτως πάνω σε φύλλα αλουμινίου;"

ΠΟΤΕ10/06/2015 - 10/06/2015
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής