Avener

Ο παραγωγός των επιτυχιών, «To Let Myself Go», «Hate Street Dialogue», «Panama» και «Fade Out Lines» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

LIFOTEAM 2.4.2016 | 00:00

O Avener, ο Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με αυτή τη μοναδική γαλλική ηλεκτρονική πινελιά στον deep house και electro ήχο του. Θα είναι ο headliner dj στο πρώτο «Bonjour Athenes Dance Festival» στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall.

 

Έρχεται στην Αθήνα ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, του «To Let Myself Go» και του «Hate Street Dialogue», του «Panama» και του «Fade Out Lines», ο Γάλλος μουσικός που θα δώσει ένα «So French Touch of Elegance», ιδανικό για την Άνοιξη. Μαζί του θα είναι το ντουέτο των Synapson, αυτό που είναι υπεύθυνο για το μαγικό «Djon maya maï». Αλλά και για το «All in You» το καινούργιο τους κομμάτι που ακούει όλη η Αθήνα και η Γαλλία φυσικά, μία τεράστια επιτυχία με την Anna Kova στα φωνητικά.

 

Τρίτο μεγάλο όνομα της βραδιάς η Phoebe Kiddler, η πρώτη τραγουδίστρια των Nouvelle Vague και αυτή στην οποία οφείλεται το «Fade Out Lines» του Avener.

 

ΠΟΤΕ02/04/2016 - 02/04/2016
ΠΟΥGAZI MUSIC HALL
Οδηγός Μουσικής