ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2022 | 19:33

Είναι έρωτας

Δουλεύω σε ένα καφέ,και εδώ και πάνω από ένα μήνα,έρχεται κάθε πρωί νωρίς,μία κοπέλα να πάρει καφέ.Άλλες φορές παίρνει τον καφέ της και φεύγει,και άλλες κάθεται για 10-15',και υποθέτω ότι πηγαίνει στη δουλειά της.Από την πρώτη στιγμή που την είδα και όσο τη βλέπω περισσότερο,νιώθω κάτι πολύ όμορφο και δυνατό,μου φτιάχνει η ημέρα και όλα μοιάζουν τέλεια.Όταν κάθεται,ανταλλάσουμε ματιές,και μπορεί να πιστέψετε πως είναι ιδέα μου,δέν είναι όμως,αυτό καταλαβαίνω.Στο τέλος του μήνα πρόκειται να φύγω από το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί έχω μία πολύ καλύτερη πρόταση,και μέχρι τότε θέλω να μπορέσω να της μιλήσω χωρίς να φανώ λιγούρης και ότι την πέφτω στις πελάτισσες,γιατί δέν είμαι τέτοιος άνθρωπος,πιστέψτε με.Είναι που με αυτή την κοπέλα είναι κάτι διαφορετικό,κάτι ανεξήγητο.Πείτε αδέρφια μία γνώμη να είστε καλά,και είμαι και προετοιμασμένος για την απόρριψη.Είναι από τις καταστάσεις που θέλεις τόσο πολύ να εκφραστείς,και άς γίνει ό,τι γίνει.
4
 
 
 
 
σχόλια

Τα λόγια θα βγούνε μόνα τους μην σε ανησυχεί αυτό, πρέπει να κάνεις την κίνηση θα χάσεις μόνο εάν δεν την κάνεις. Μπορεί αυτή σου η απόφαση να αλλάξει όλη σου την ζωή.

Αν της φτιάχνεις τον καφέ της, θα μπορούσες κάλλιστα να της αφήσεις κάποιο "κρυφό μήνυμα" στο ποτήρι, το οποίο θα έχει το χρόνο να το σκεφτεί φεύγοντας και αν θελήσει να το αξιοποιήσει αναλόγως. Έτσι, και πρωτότυπος θα φανείς και καθόλου λιγούρης.
Αν πάλι δε σου ταιριάζει αυτός ο τρόπος προσέγγισης, δοκίμασε απλώς να της μιλήσεις και να της πεις τα νέα σου. Ότι δηλαδή θα φύγεις και είναι κρίμα, γιατί τόσο καιρό έκανε πιο όμορφες τις μέρες σου, κάτι που πλέον δε θα συμβαίνει.
Ό,τι κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Σε κάθε περίπτωση αν την πλησιάσεις με ωραίο τρόπο, ακόμα και η απόρριψη δε θα "πονέσει" τόσο. Καλή τύχη φίλε μου!

Με ωραίο και κόσμιο τρόπο, έχοντας αυτοπεποίθηση θα την πλησιάσεις και θα της πιάσεις την κουβέντα και θα της ζητήσεις να βγείτε. Καλή τύχη φίλτατε.

Scroll to top icon