Πλεύρης στο νοσοκομείο Κοζάνης: Ένταση με υγειονομικούς σε αναστολή (Βίντεο)

Πλεύρης στο νοσοκομείο Κοζάνης: Ένταση στο συναπάντημα με υγειονομικούς σε αναστολή (Βίντεο) Facebook Twitter
Οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή επιχείρησαν να μιλήσουν μαζί του
0

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα το μεσημέρι κατά την αποχώρηση του Υπουργού Υγείας Αθανάσιου Πλεύρη από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozan.gr οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή και μερίδα συναδέλφων τους που τους υποστηρίζουν επιχείρησαν να μιλήσουν μαζί του όμως δεν κατέστη δυνατό.

Πληροφορίες του Kozan.gr αναφέρουν ότι ο Υπουργός δέχτηκε να δει μια αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων από τους εργαζομένους σε αναστολή, με την προϋπόθεση όμως να κάνουν rapid test, απαίτηση που οι εργαζόμενοι δεν αποδέχτηκαν.

Στο βίντεο φαίνεται ο Διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Σιόλιος να τους ζητεί να μη συνωστίζονται εντός κτηρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την αύξηση της παραβατικότητας ανηλίκων: «Βλέπουμε ακραία βία, έλλειψη συναισθήματος»

Ελλάδα / Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την αύξηση της παραβατικότητας ανηλίκων: «Βλέπουμε ακραία βία, έλλειψη συναισθήματος»

«Δεν είδαμε ποτέ να ζητήσουν συγνώμη στα θύματα τους, το ίδιο και οι γονείς τους», δήλωσε ειδικότερα, η προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
LIFO NEWSROOM
Σεισμοί σε Σαντορίνη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί το ρήγμα της Αμοργού» λέει ο Γκανάς

Ελλάδα / Σεισμοί σε Σαντορίνη: «Η καλντέρα έχει ανυψωθεί 4 εκατοστά και έχει μετακινηθεί 6 εκατοστά» λέει ο Γκανάς

Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου εξηγεί για τις μεταβολές που έχουν καταγραφεί στην καλντέρα μετά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις
LIFO NEWSROOM