Πόλεμος στην Ουκρανία: 437 παιδιά νεκρά μέχρι τώρα- Πάνω από 837 τα τραυματισμένα

Ουκρανία: 437 παιδιά νεκρά μέχρι τώρα στον πόλεμο- Πάνω από 837 τα τραυματισμένα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τουλάχιστον 437 παιδιά έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία λόγω της ρωσικής εισβολής, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του γενικού εισαγγελέα της Ουκρανίας.

Την ίδια ώρα, περισσότερα από 837 παιδιά έχουν τραυματιστεί. Ωστόσο αυτός ο απολογισμός, σύμφωνα με αξιωματούχους «δεν είναι οριστικός» καθώς εξακολουθούν να εξακριβώνουν πληροφορίες από ζώνες όπου διεξάγονται μάχες, απελευθερωμένες περιοχές και εδάφη που κατέχονται ακόμη από ρωσικές δυνάμεις.

Η περιοχή του ανατολικού Ντονέτσκ είναι εκείνη που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, με 423 παιδιά να έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί, όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν αναφέρει πως τουλάχιστον 16.295 άμαχοι έχουν σκοτωθεί αφότου ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου. Η Μόσχα από την πλευρά της αρνείται ότι θέτει στο στόχαστρο αμάχους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM