Κιβωτός του Κόσμου: «Ο π. Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται», καταγγέλλει φίλος του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο π. Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται», καταγγέλλει φίλος του 19χρονου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Για την κατάσταση στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε φίλος του 19χρονου τονίζοντας ότι ο πατήρ Αντώνιος «δεν είναι αυτό που φαίνεται». 

«Τέλη Σεπτεμβρίου, και ενώ είχα χάσει επαφή για δύο εβδομάδες, αποφάσισα να πάω να τον βρω [τον 19χρονο]. Πήγα στο σπίτι του, τον βρήκα, ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν είχε ρεύμα, δεν είχε φαγητό. Τότε δεν έμενε σε δομή, είχε νοικιάσει σπίτι με έναν φίλο του», αναφέρει ο φίλος στον ΣΚΑΪ. 

«Όταν τον είδα, μου είπε ότι έχει να φάει τρεις μέρες και έχει να πιει νερό δύο μέρες. Ζήτησε να του πάρω ένα μπουκάλι νερό. Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάποια πράγματα. Ξεκίνησε να μου εξιστορεί τα πάντα με τη σειρά, πώς έγινε, τι έγινε. Ξεκινήσαμε με το να μου λέει ότι εκείνο το πρόσωπο [της Κιβωτού] δεν είναι αυτό που φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση για το ποιο είναι αυτό το πρόσωπο απάντησε ότι πρόκειται «για τον πατέρα Αντώνιο». 

«Ξεκίνησε να μου λέει ότι τον είχε πάρα πολύ κοντά του, ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά, τον προόριζε για κάτι μεγάλο. Τον έπαιρνε μαζί του σε όλα τα ταξίδια [...] Από τα 16,5 χρόνια του [άρχισε η ασέλγεια]», σημείωσε.

Σε ερώτηση για το αν η ασέλγεια γινόταν επανειλημμένως ο φίλος του 19χρονου απάντησε «ναι ακριβώς». 

Πρώην τρόφιμος Κιβωτού: «Τα παιδιά έχουν φάει ξύλο»

Στο μεταξύ, πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου δήλωσε πως «τα παιδιά έχουν φάει ξύλο, ο αδελφός μου έχει φάει ξύλο από παιδαγωγό. Επειδή κούναγε μια σακούλα, έφαγε σφαλιάρα. Επειδή κάπνιζε χασίς στο σχολείο έφαγε ξύλο και τραμπούκισμα, ενώ του έκοψαν και το σχολείο από τα 15».

«Αν δεν ήσουν καλό παιδί, πήγαινες να δουλέψεις σαν τιμωρία. Είχα δει και μια κοπέλα να τη χτυπάνε πάνω σε καβγά. Τον αδελφό μου τον είχαν βάλει σε ένα ντουλάπι που βάζαμε τις τσάντες μας και το παιδί μόλις είχε χειρουργηθεί», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ

«Δεν άφηναν τα κινητά γιατί ήξεραν ότι θα τραβούσαμε βίντεο τα όσα γίνονταν. Ο πατέρας είχε κάποια παιδιά πιο κοντά του, ενώ είχα δει κάποια και στο δωμάτιό του», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάουσα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος εννέα ημερών

Ελλάδα / Νάουσα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος εννέα ημερών

Η υπόθεση παρακολουθείται στενά, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει, αναμένεται να δώσει κρίσιμες απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος του νεογνού
LIFO NEWSROOM