Χριστούγεννα στο «νέο» CityZen

Το all-day spot σε περιμένει στη γωνία Αιόλου και Μητροπόλεως.

The LiFO team, 7.12.2022 | 19:14

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, σε έναν άκρως ανανεωμένο και μοναδικό χώρο όπου επιμελήθηκε ο interior designer Νίκος Αγγελίδης  το «νέο» City Zen καταφέρνει να σε χαλαρώσει και να σε ταξιδέψει μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Χριστούγεννα στο CityZen

 

Το all-day spot σε περιμένει στη γωνία Αιόλου και Μητροπόλεως προσφέροντας καφέ και brunch αλλά και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις φαγητού με ασύγκριτη θέα στην Ακρόπολη.

Χριστούγεννα στο CityZen

Ο σεφ Χάρης Μπούρης υπογράφει το μενού με έμπνευση από την Μεσογειακή κουζίνα με έμφαση στα φρέσκα υλικά και τις χειροποίητες παρασκευές. Comfort food για όλες τις ηλικίες  με vegetarian και vegan επιλογές. Παραδοσιακές συνταγές twisted όπως κολοκύθι τηγανητό και παστίτσιο που πρέπει να δοκιμάσεις.

Χριστούγεννα στο CityZen

Το CityZen αποτελεί ιδανική επιλογή και για τις βραδινές συναντήσεις σας, με μεγάλη ποικιλία από spirits και ανανεωμένη λίστα κοκτέιλ με ευφάνταστες προτάσεις μίξεων από τον πολυβραβευμένο Bar Manager Γιάννη Νάτση. 

Οδηγός Γεύσης