Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Πώς να δείτε online την καθηλωτική ταινία

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες: Πώς να δείτε online την καθηλωτική ταινία

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η ταινία είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.

ADVERTORIAL

Το βιβλίο έγινε best-seller σχεδόν αμέσως. Όταν μάθαμε ότι η πλοκή θα μεταφερόταν στη μεγάλη οθόνη, περιμέναμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει στο σινεμά. Τώρα, το «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», αυτή η ιστορία ενηλικίωσης, είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από την 1η Ιανουαρίου 2023, online από τη Sony Pictures Home Entertainment.

 

Σε σκηνοθεσία της Olivia Newman και παραγωγή των Reese Witherspoon και Lauren Neustadter, η ταινία μας διηγείται την ιστορία της Kya, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωσή της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Barkley Cove, απομονώνοντας τη νεαρή γυναίκα από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από εκείνη, μία νέα ζωή ανοίγεται μπροστά της. Όμως ο ένας από τους δύο βρίσκεται νεκρός και η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονται μέσα στο βάλτο.

 

Με πρωταγωνιστές τους Taylor John-Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. και David Strathairn, σε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά βλέπουμε ένα έργο - ωδή στον φυσικό κόσμο και ένα σπαρακτικό ενηλικίωσης, που μας υπενθυμίζει πώς τα παιδικά μας χρόνια μας καθορίζουν για πάντα και ότι η ανθρώπινη φύση κουβαλά αρχέγονα, βίαια μυστικά, απ’ τα οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει.

 

 

Από την Πρωτοχρονιά του 2023 λοιπόν, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ταινία οποιαδήποτε στιγμή, από την άνεση του σπιτιού μας. Το «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση στην COSMOTE TV. Μπορούμε, επίσης, να την κατεβάσουμε στην Apple και το Google Play, και να πατήσουμε εδώ για να αρχίσει απευθείας η προβολή.

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon