ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2023 | 21:33

Δεν μπορώ...

Είμαι 20 χρόνων και θέλω να κάνω καινούργιες παρέες και δεν ξέρω πως.. έχουν γίνει πολλά και έχω χάσει πολλά άτομα από την ζωή μου.. δεν ξέρω μάλλον έτσι είναι όταν ωριμάζεις.. αλλάζουν οι άνθρωποι και εσύ ο ίδιος.. πίστευα όμως όταν θα σπούδάζα στην πρωτεύουσα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.. έτσι μου έλεγαν τουλάχιστον.. πλέον όμως, είμαι δεύτερο έτος και ακόμα τίποτα.. έχω κάνει παρέες στην σχολή δηλαδή εκ πρώτης όψεως θα έλεγε κανείς ότι έχω την τέλεια παρέα, αλλά καταβαθος δεν με γεμίζουν.. δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια παρέα.. όταν κάθομαι μαζί τους νιώθω σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Σαν να προσποιούμαι χωρίς να το θέλω( εάν βγάζει νόημα αυτό). Ίσως αυτό να το κάνω λόγο του ότι, ξέρω ότι εάν χάσω και αυτή την παρέα θα είμαι τελείως μόνη.. Απλά θέλω μια συμβουλή.. Πως μπορώ να βρω φίλους? Έχω προσπαθήσει πολύ βέβαια.. Όσο μπορώ δηλαδή γιατί είμαι λίγο ντροπαλή στην αρχή. Αλλά έχω προσπαθήσει αρκετά.. Δηλαδή δεν ξέρω στεναχωριέμαι πολύ για αυτό.. αλλιώς περίμενα να ήταν η ζωή μου εδώ. Θέλω πολύ να κάνω φίλους οι οποίοι να τους στηρίζω και να με στηρίζουν, να γελάμε και να περνάμε καλά, να υπάρχει εμπιστοσύνη.. Τόσο δύσκολο είναι πια να βρω τέτοια άτομα?? Τι να πω..
5
 
 
 
 
σχόλια

Δυστυχώς, οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν εξαρτώνται από σένα μόνο. Το πιστεύω ότι είσαι προσιτή και ζεστή, και ότι μια χαρά εντύπωση κάνεις σαν ενδιαφέρουσα παρουσία. Δυστυχώς, ωστόσο, εξαρτάται και από το τι ψάχνουν οι συνομήλικές σου σε μια φιλία. Εγώ βλέπω ότι πολλές 22χρονες με την έννοια φίλη εννοούν κάποια που δεν φοβάται να σοβατιστεί για να βγαίνουν μαζί selfie όπου πηγαίνουν, ίσως και καμιά εξόρμηση μαζί για να έχουν να λένε ότι πάνε εκδρομές ή διακοπές, κι αυτό ήταν. Με το που κάνει η μία την τύχη της καλύτερα από την άλλη, πάει, τα έχουν σπάσει. Σε τέτοια ηλικία κιόλας το πιο πιθανό είναι ν' αποκτήσεις ανταγωνιστές παρά φίλους, γιατί η νεολαία (και δη τη σήμερον ημέρα) είναι πολύ σκληρή. Μακάρι να σου χαμογελάσει η τύχη και να βρεις φίλους αξιόλογους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει λίγους και καλούς. Ένα το networking και άλλο το networthing.

Σε καταλαβαίνω.. με τις ίδιες σκέψεις ξέκοψα με πολλά άτομα με τα οποία συναναστρεφόμουν. Έχω καταλήξει να μην έχω πολλούς φίλους και να περνάω αρκετό χρόνο με τον εαυτό μου, πράγμα που μου αρέσει δεν μπορώ να πω.. όμως καμία φορά νιώθω ότι δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου να με καταλαβαίνουν. Ίσως νιώθουν πολλοί ακόμα το ίδιο και δεν αντέχουν την πραγματικότητα, όποτε συμβιβάζονται με τους ‘’φίλους’’ που ήδη έχουν.

Και χωρίς να έγραφες την ηλικία σου θα καταλαβαίναμε αμέσως ότι είσαι μικρή. Ναι το να βρεις πραγματικούς και συγκεκριμένα ιδανικούς φίλους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

20 ετών φοιτήτρια και ωριμότητα δεν πάνε μαζί.
Σχετικά με το 'φίλους' δεν θα το σχολιάσω καν.
Στην καλύτερη καμιά (λυκο) φιλία με άλλες φοιτήτριες αλλά να ξέρεις θα υπάρξουν δράματα, ζήλια και ίντριγκες ειδικά όταν πρόκειται για γκομενικά.
Μιλάω εντελώς ρεαλιστικά.

Χμμμ, είσαι σχολή άρα παρατήρησε λίγο τα παιδιά στο αμφιθέατρο.... Δες ποιος σου βγάζει κάτι οικείο -θετικο ...προσπάθησε να προσεγγίσεις αυτό το άτομο..παρακολούθησε κ κανένα άλλο μάθημα από παλιο έτος η άλλο τμήμα να βρεθείς σε χώρο και με άλλα άτομα και να δεις τι κόσμο έχει.εχε τα μάτια ανοιχτά όλο και με κάποιον θα ταιριαζες..ψάξε κ στο φμπ να δεις τι ανεβαζουν ,με ποιους έχεις κοινά ενδιαφέροντα... Πήγαινε σε κάποια ομάδα του Πανεπιστημίου, γενικά υπάρχουν κάποιες επιλογές εξάντλησε τες. Είσαι ακόμα 2ο έτος και υπάρχει πολύς χρόνος !!!

Scroll to top icon