Ο Τράγος είναι από τα new entries που ήρθαν στου Ψυρρή για να επανασυστήσουν αυτή την αγαπημένη γειτονιά της Αθήνας με έναν τρόπο σύγχρονο και έξυπνο, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμα χώρος για μια δημιουργική ματιά στη διασκέδαση.

 

Το concept εδώ είναι αυτό του παραδοσιακού καφενείου που κλείνει το μάτι στην παράδοση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει όλα όσα αναζητούμε στη σύγχρονη καθημερινότητα: αρωματικό καφέ, γεύσεις για κάθε στιγμή και signature cocktails που ξεκινούν από νωρίς και σε συνοδεύουν μέχρι αργά με τις κατάλληλες μουσικές επιλογές. Ο χώρος, ψηλοτάβανος, με διάσπαρτα ποπ στοιχεία και ένα τεράστιο μπαρ, σε υποδέχεται καθημερινά με τη νέον διαπίστωση «Παντού καλά είναι!».

 

Τράγος
Το concept εδώ είναι αυτό του παραδοσιακού καφενείου που κλείνει το μάτι στην παράδοση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει όλα όσα αναζητούμε στη σύγχρονη καθημερινότητα.

 

Όπως καταλαβαίνεις, το brunch εδώ έχει τον δικό του χαρακτήρα κι αυτό ξεκινάει από τον ελληνικό καφέ που ψήνεται στη χόβολη και σερβίρεται σε τσίγκινο δισκάκι με παραδοσιακό λουκούμι για συνοδεία. Αλλά και ο espresso είναι ένα ιδιαίτερο blend, αφού ψήνεται από την ελληνική roastery Qualita Unica ειδικά για τον Τράγο και σερβίρεται στις δικές του κούπες με το χαρακτηριστικό Q, που αναδεικνύουν το γευστικό του προφίλ.

 

Όσο για τα πιάτα του brunch, αξίζει να δοκιμάσεις τις συνταγές με αυγά όπου τα αγνά υλικά της ελληνικής κουζίνας συναντούν τις μοντέρνες τεχνικές. Ο καγιανάς εδώ παρουσιάζεται σε μια εκδοχή Sakshuka, λίγο πιο spicy από το συνηθισμένο, ενώ στις πιο healthy επιλογές θα βρεις μια πρωτεϊνική ομελέτα με ασπράδια, που θα λατρέψεις, άσχετα από το αν προσέχεις τη διατροφή σου ή όχι.

 

Τράγος
Ο Τράγος είναι το μοντέρνο καφενείο που μπορεί να συνδυάσει το negroni με τα κεφτεδάκια και να το κάνει τόσο καλά που θα νιώσεις ότι αυτός ο συνδυασμός υπήρχε από πάντα.

 

Ο Τράγος είναι το μοντέρνο καφενείο που μπορεί να συνδυάσει το negroni με τα κεφτεδάκια και να το κάνει τόσο καλά που θα νιώσεις ότι αυτός ο συνδυασμός υπήρχε από πάντα. Το ίδιο θα νιώσεις γι’ αυτό το νέο στέκι, ότι ήταν από πάντα στην πλατεία Αγίων Αναργύρων να υποδέχεται όσους ψάχνουν μια φρέσκια άποψη περί διασκέδασης.

 

Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, 210 3231011 

Facebook: Tragos Moderno Kafeneio

Instagram: tragos_psyrri
 

Οδηγός Γεύσης