Αν και η συνήθεια του brunch ξεκίνησε από τους Βρετανούς και συγκεκριμένα από εκείνους που συμμετείχαν στο κυνήγι της αλεπούς, νομίζω ότι οι λαοί με το μεσογειακό ταμπεραμέντο απολαμβάνουμε περισσότερο απ’ όλους αυτό το γεύμα που σου επιτρέπει να ξυπνήσεις αργά ή να μεταφέρεις το πρωινό την ώρα που μπορείς να το ευχαριστηθείς, όπως του αξίζει. 

 

Γι’ αυτό το Canarino παραμένει αγαπημένος προορισμός brunch που μας θυμίζει συνταγές της μεσογειακής παράδοσης, και μάλιστα στην πιο προσεγμένη εκδοχή τους. Η τρατορία του Νέου Κόσμου που γνωρίζει καλά την ιταλική κουζίνα δημιουργεί με αυτή ως βάση ένα μενού πρωινού όπου παντρεύει αριστοτεχνικά τις ελληνικές γεύσεις. 

 

Canarino trattoria
Στις συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν τα αυγά έχουν την τιμητική τους.

 

Στις συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν τα αυγά έχουν την τιμητική τους. Τα Bologna, με ζυμωτό panini, πέστο φιστίκι, μοτσαρέλα, τυρί stracchino, φιστίκι Αιγίνης, πατάτα τηγανητή και truffle mayo, και τα Matera, με 3 αυγά σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, με μυρωδικά, λουκάνικο salsiccia και φρέσκο ζυμωτό ψωμί ή ομελέτα Fiorence με κολοκύθι Julien, μοσχαρίσιο ζαμπόν με τρούφα και τυρί caprino είναι κάποιες από τις προτάσεις του Canarino για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις τη μέρα σου. 

 

Άλλωστε, εδώ κάθε στιγμή σε περιμένουν γευστικές ανακαλύψεις που τιμούν τη μεσογειακή παράδοση. Η πίτσα είναι το απόλυτο must try –από την απλή, αλλά ακαταμάχητη Μαργαρίτα, μέχρι την Pirata με ραγού μοσχαρίσιου κιμά, ό,τι κι αν γευτείς είναι μια εμπειρία – αλλά και οι συνταγές καλτσόνε γίνονται ιδανική επιλογή για ένα γεύμα που θα συνοδεύσεις με early cocktails ή drinks.

 

Canarino trattoria
Η τρατορία του Νέου Κόσμου που γνωρίζει καλά την ιταλική κουζίνα δημιουργεί με αυτή ως βάση ένα μενού πρωινού όπου παντρεύει αριστοτεχνικά τις ελληνικές γεύσεις. 

 

To Canarino με την ιταλική σύγχρονη φινέτσα έχει τη δική του θέση στην brunch σκηνή και όχι τυχαία, αφού η οικειότητα των υλικών, των συνταγών και της ατμόσφαιρας σε κάνουν να το αναζητάς χωρίς πολλή σκέψη.

 

Ηλία Ηλιού 28, Νέος Κόσμος, 210 901 0082 

Facebook: Canarino

Instagram: canarinotrattoria
 

Οδηγός Γεύσης