ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2023 | 18:14

Νιώθω αχρηστη

Νιώθω άχρηστη, το μόνο που κατάφερα να κάνω στην ζωή μου είναι ένα πτυχίο νομικής. Τελείωσα την σχολή αλλά δεν το συνέχισα γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Βλέπω άλλους ανθρώπους να πετυχαίνουν και ζηλευω
3
 
 
 
 
σχόλια

Τελείωσες μία σχολή με δυνατότητες που ούτε έχεις φανταστεί.
Υποθέτω ότι δεν σε ενδιαφέρει η δικηγορία.
Μπορείς να κάνεις ένα σωρό άλλα πράγματα συγγενικά.
Αν τίποτα από αυτά δεν σ αρέσει,σπούδασε κάτι άλλο, ή ακόμη καλύτερα βρες μία δουλειά που σε ενδιαφέρει ακόμη και χωρίς χρήματα.
Μα πάνω από όλα, μην απελπίζεσαι.
Μίλα, μίλα, μίλα.
Ακόμη και αν δεν σε ακούνε, εσύ μίλα.
Ποτέ μην τα κρατάς μέσα σου.

Το πτυχίο νομικής έχει ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και παρακλάδια, είναι κριμα να το αφήσεις χαμένο. Τώρα αν υπάρχει από την άλλη πλευρά κάτι που να σαρεσει και θες να επικεντρωθείς σε αυτό go for it.

Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου, το κατάφερες με την αξία σου. Μπορεί απλά να μην ήταν όνειρο ζωής, για αυτό και δεν το κυνήγησες τόσο. Βρες κάτι που να αγαπάς, να είναι για σένα, να σε εκφράζει και να σε κάνει να νιώθεις πλήρης και αφοσιώσου σε αυτό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κάποιος πορεία, ακόμα κι αν είναι 180 μοιρών.

Scroll to top icon