ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2023 | 21:56

Δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζω με τις παρέες μου

Κατά βάση έχω δύο παρέες, 1 από το σχολείο και 1 από την σχολή( είμαι 2ο έτος). Η παρέα μου από το σχολείο έχει περάσει 40 κύματα, δεν ταιριάζουμε μεταξύ μας πλέον, έχουμε διαφορετικά θέλω, ακόμη και για το που θα βγούμε η καθεμία έχει διαφορετική προτίμηση, αναγκαστικά πρέπει να υπάρξουν αρκετές υποχωρήσεις. Να τονίσω ότι είναι οι δυο κοριτσοπαρέες 6 άτομα η καθεμία. Μόνο δύο άτομα από αυτή την παρέα νιώθω κοντά μου και εμπιστεύομαι. Όσον αφορά την παρέα από την σχολή, ενώ πέρσι περνούσα πολύ ωραία και νόμιζα ότι είχα βρει τους ανθρώπους μου ,φέτος δεν ξέρω, δεν μπορώ να ταυτιστώ με κάποια πράγματα. Άμα βγούμε θα περάσω και πάλι καλά, απλά δυσκολεύομαι να τις εμπιστευτώ, δεν νιώθω κοντά με καμία, μιλάω με όλες, αλλά μόνο στα πλαίσια σχολής ή εξόδου( νιώθω και έναν έμμεσο ανταγωνισμο από κάποιες που με ενοχλεί). Δεν λέω ίσως είμαι και γω απόμακρη, αλλά δεν μπορώ να ενθουσιαστώ όπως ενθουσιάζονται αυτές με κάποια πράγματα ούτε καν να προσποιηθώ (παλιά το έκανα έντονα, ξέρω δεν είναι υγιές). Δεν νιώθω μόνη ή κάτι τέτοιο έχω και άλλα άτομα γύρω μου πέρα από αυτές τις δύο παρέες, δεν είναι ότι δεν περνάω καλά, απλά προβληματίζομαι ότι δεν έχω βρει ακόμη ανθρώπους που να έχω πολλά κοινά, να έχουμε παρόμοια μουσικά ακούσματα, να μπορώ να ταυτιστώ περισσότερο και θα το ήθελα η αλήθεια είναι.
1
 
 
 
 
σχόλια

Ξεκόλλα από τις δύο παρέες. Ειδικά με άτομα που κάναμε παρέα στο λύκειο, μπορεί μετά να χαθούμε για τους λόγους αυτούς. Το ίδιο και με κάποια άτομα της σχολής. Γνώρισε και άλλα άτομα, σίγουρα κάπου υπάρχουν παρέες που θα σου ταιριάξουν.

Scroll to top icon