ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2023 | 05:55

Λάθος όνειρα

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, πας εκεί που κοιτάς. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς στην ζωή μας, κολλήματα με λάθος ανθρώπους, δουλειά κτλπ. Είμαστε πολύ επιρρεπείς στις λάθος κατευθύνσεις και αυτό πληρώνω στην ζωή μου γιατί τελικά δεν είναι μόνο οι σωστές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε αλλά κυρίως το πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε τις λάθος. Όταν θες τον λάθος άνθρωπο αυτό σε πάει πίσω στα προσωπικά σου, ο καπνιστής παρόλο που ξέρει πως το τσιγάρο μόνο κακό του κάνει το συνεχίζει, ο τζογαδόρος επίσης. Σήμερα οι άνθρωποι έχουμε πολλά προβλήματα υγείας όπου τα περισσότερα είναι λόγο της τροφής, τρώμε υπερβολικά και ανθυγιεινα, ενώ ξέρουμε πως μας κάνει κακό το συνεχίζουμε. Ο εγκρατής και λεφτά έχει, και την σωματική αλλά και την ψυχική του υγεία εχε
1
 
 
 
 
σχόλια

Όλοι οι άνθρωποι έχουνε τα πάθη τους. Η λέξη κλειδί είναι το μέτρο, καθώς ακόμα κ η υπερβολική εγκράτεια για μένα δεν είναι φυσιολογική και κάποια συνέπεια θα επιφέρει.
Οι κακές επιλογές παλι (μιλώντας για σχέσεις), πηγάζουν από ενδότερα συμπλέγματα τα οποία αν δεν τα εντοπίσει κάποιος θα συνεχίζει να δρα με συγκεκριμένο τρόπο κάθε φορά.
Καταλήγω ότι όταν έχεις την δυνατότητα επιλογής, το γεγονός ότι πας εκεί που κοιτάς και όχι εκεί που "θελεις (και καλά) να πας" ,σημαίνει ότι αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να πας εκεί που κοιτάς. Τα υπόλοιπα είναι για να δικαιολογούμε την ανικανότητα μας ν' ακολουθήσουμε έναν διαφορετικό δρόμο.

Scroll to top icon