Τέμπη: Κλειστοί οι σταθμοί μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο - Κλείνουν στις 12 σε Ομόνοια και Μοναστηράκι

Κλείνουν οι σταθμοί «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» - Λόγω της συγκέντρωσης για τα Τέμπη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με εντολή της αστυνομίας κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» στις 12:00 λόγω της συγκέντρωσης για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ήδη από τις 10:30 κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» λόγω των σημερινών κινητοποιήσεων για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικές συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 12:00, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούν νέο συλλαλητήριο με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί από φοιτητικούς συλλόγους, μαθητές και συνδικάτα, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά κ.λπ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, λέει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Ελλάδα / Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, λέει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Πρόκειται για τα τρία βίντεο που είχε παραδώσει στις 5 Φεβρουαρίου, σχεδόν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Interstar, Βασίλειος Καπερνάρος, στον ανακριτή
LIFO NEWSROOM