Κερατσίνι: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φορτηγό πλοίο - Μέσα στην καμπίνα του

Κερατσίνι: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του σε φορτηγό πλοίο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Απαγχονισμένος μέσα στην καμπίνα του σε φορτηγό πλοίο, σημαίας Χονγκ-Κονγκ, βρέθηκε στο Κερατσίνι ένας 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο 30χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM