Νέα Υόρκη: Άνδρας απειλούσε για 8 ώρες να πέσει από τον 31ο όροφο

Νέα Υόρκη: Άνδρας απειλούσε για 8 ώρες να πέσει από τον 31ο όροφο Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Για περίπου οκτώ ώρες ένας άνδρας απειλούσε να πέσει από ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη μέσω ενός σπασμένου παραθύρου που βρισκόταν στον 31ο όροφο.  

Ο άνδρας, που ονομάζεται Ίαν Μίτσελ, αποφάσισε τελικά να μην πέσει αφού ένας αστυνομικός σκαρφάλωσε στο εξωτερικό του 72όροφου κτιρίου «CitySpire» και ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν.

Ένα δραματικό βίντεο δείχνει τον αστυνομικό να κατεβαίνει με σχοινί από το διαμέρισμα πάνω από το σπίτι του Μίτσελ στον 31ο όροφο. Ένας άλλος αστυνομικός κρατούσε σταθερό το σχοινί που χρησιμοποιούσε ο αστυνομικός που κατέβαινε προς το διαμέρισμα. 

Μια ομάδα διαπραγματευτών από την αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI βρισκόταν στο διάδρομο ακριβώς έξω από την εξώπορτα του Μίτσελ και μιλούσε μαζί του.

Ο Μίτσελ, όταν τελικά πείστηκε να μη δώσει τέλος στη ζωή του, οδηγήθηκε έξω από το κτίριο καλυμμένος με ένα λευκό σεντόνι. Τον έβαλαν σε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο Μίτσελ απείλησε να πηδήξει από τον ουρανοξύστη καθώς το FBI προσπαθούσε να εφαρμόσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα για τα «αντίποινα» του Ισραήλ στο Ιράν-Τι μας δείχνουν

Διεθνή / Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα για τα «αντίποινα» του Ισραήλ στο Ιράν-Τι μας δείχνουν

Δεν είναι σαφές αν επρόκειτο για ενέργεια κάποιου χάκερ ή για εσωτερική διαρροή, αλλά τα έγγραφα δείχνουν ότι τα σχέδια για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν είναι αρκετά προχωρημένα
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Πέιν: «Κοκτέιλ ναρκωτικών» είχε καταναλώσει ο τραγουδιστής των One Direction πριν τον θάνατό του

Διεθνή / Λίαμ Πέιν: «Κοκτέιλ ναρκωτικών» είχε καταναλώσει ο τραγουδιστής των One Direction πριν τον θάνατό του

Ο Πέιν είχε στο παρελθόν μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία και την κατανάλωση αλκοόλ, καθώς προσπαθούσε να διαχειριστεί την πίεση της διασημότητας
LIFO NEWSROOM
Financial Times για αμερικανικές εκλογές: Αυτά είναι τα κράτη που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Financial Times για αμερικανικές εκλογές: Αυτά είναι τα κράτη που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ

Ποιες χώρες στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις - Η στήριξη στον Τραμπ έρχεται κυρίως από αυταρχικά καθεστώτα, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει υποστηρικτές ακόμη και στο εσωτερικό της ΕΕ
LIFO NEWSROOM