Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 30.000 ευρώ γιατί σκότωσε σκύλο- Υποστηρίζει ότι του επιτέθηκε

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 30.000 ευρώ γιατί σκότωσε σκύλο - Υποστηρίζει ότι του επιτέθηκε Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Κάτοικος Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι σκότωσε αδέσποτο σκύλο, όταν του επιτέθηκε και τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30 χιλ. ευρώ.

Ο κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως ο σκύλος έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι του και, όταν αυτός προσπάθησε να τον σταματήσει, του επιτέθηκε. Τώρα αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο και, για να μπορέσει να το μειώσει, θα πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια, ελπίζοντας να δικαιωθεί.

Ο ίδιος δέχτηκε, όπως υποστηρίζει, επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο το περασμένο καλοκαίρι, όταν μία από τις φορές που μπήκε στο κοτέτσι του για να φάει τις κότες, προσπάθησε να τον διώξει. Είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Χτύπησε τον σκύλο με λοστό

Στον Λαγκαδά, οι αγέλες αδέσποτων σκύλων είναι ατελείωτες, σύμφωνα με τις φιλοζωικές οργανώσεις, αφού κυνηγοί και κτηνοτρόφοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ούτε τα υπέρογκα πρόστιμα αποτρέπουν τους δράστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν τη νομοθεσία.

Εκτός από το πρόστιμο στον δράστη, ασκήθηκε και ποινική δίωξη και θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ