Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι- Η φωτογραφία και το όνομά της

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι- Η φωτογραφία και το όνομά της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, επίσης ηθοποιός, γέννησε το πρώτο της μωρό.

Η Ράμερ Γουίλις απέκτησε την κόρη της με τον μουσικό Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας καθώς γέννησε στο σπίτι στις 18 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω Instagram μαζί με το όνομα της νεογέννητης: Louetta Isley Thomas Willis.

«Είσαι σκέτη μαγεία», έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα αναρτώντας μία φωτογραφία με το μωρό τους από τις 22 Απριλίου. «Είσαι παραπάνω από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ».

Ο ερχομός της μικρής έκανε τους Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ να γίνουν παππούς και γιαγιά αντίστοιχα για πρώτη φορά.

Όταν η Ράμερ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Δεκέμβριο, η Ντέμι Μουρ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο και γράφοντας για το πόσο πολύ ανυπομονούσε να γίνει γιαγιά.

Με πληροφορίες του ETOnline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιο πρόσφατο όραμα του Ισραήλ για τη Γάζα έχει όνομα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης

Διεθνή / Το πιο πρόσφατο όραμα του Ισραήλ για τη Γάζα έχει όνομα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης

Αφού δεν μπορεί άμεσα να απελάσει μαζικά τους κατοίκους της Γάζας, το Ισραήλ φαίνεται αποφασισμένο να τους αναγκάσει να περιοριστούν σε μια κλειστή ζώνη – και να αφήσει τον λιμό και την απόγνωση να τελειώσουν τη δουλειά.
LIFO NEWSROOM