Σε μία εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011 στον επιβλητικό χώρο του περιστυλίου του Ζαππείου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή αποφοίτησης του IST College / University of Hertfordshire με τη συμμετοχή των Πρυτανικών αρχών και του ακαδημαϊκού προσωπικού των δύο ιδρυμάτων.
Παρουσία των Γενικών Διευθυντών του IST College κ.κ. Γ. Καστρινάκη και Δρ. Φουντουκάκο, του Βρετανού Πρέσβη, καθώς και κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και γονέων, απονεμήθηκαν οι Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών και τα Βραβεία Άριστης Επίδοσης σε 120 νέους φοιτητές, σε μια εκδήλωση που ακολούθησε το ακριβές τελετουργικό της αποφοίτησης που πραγματοποιείται στην Αγγλία από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, το οποίο διατηρεί συνεργασία δικαιόχρησης με το IST College από το 1992.
Κύριοι ομιλητές, εκτός των Γενικών Διευθυντών του IST College, ήταν επίσης ο Βρετανός Πρέσβης, Dr. David Landsman, καθώς και o Νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Hertfordshire, καθηγητής Quintin McKellar ο οποίος και απένειμε τα πτυχία και βραβεία στους αποφοίτους και φοιτητές μαζί με τον Πρύτανη του IST College καθηγητή Γ. Χιώτη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.edu.gr
Επιχειρείν/Market /
IST College

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Άρης Μουγκοπέτρος: Δικογραφία σε βάρος του μετά τον ακρωτηριασμό από κροτίδα

Αμερικανικές μετοχές και δολάριο «βυθίζονται» λόγω επιθέσεων Τραμπ στον πρόεδρο της Fed

Πάπας Φραγκίσκος: Τα τρία στάδια της κηδείας με κεντρικό μήνυμα την ταπεινότητα

Έρχεται νέο παγκόσμιο κραχ;

Τροχαίο στην Πάτρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» υποστηρίζει η οδηγός του ΙΧ για τη σύγκρουση με το τρένο

σχόλια