ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2023 | 16:22

Πέρασαν χρόνια..

Είναι χαζό συναίσθημα ο έρωτας! Άντε τώρα να καταλάβει ο άλλος πως όταν τον είδες για πρώτη φορά σταμάτησε ο κόσμος γύρω σου, έσβησαν τα πάντα και εκείνος φώτισε τον κόσμο σου, πόσο πολύ προσπάθησες να μπεις στην ζωή του (χωρίς να σε περάσει για ψυχοπαθή), να τον κερδίσεις και πόσο πολύ πονάς τώρα που για εκείνον ήταν απλά ένα παιχνίδι και τελικά όλο αυτό το διάστημα είχε κοπέλα! Χαζέ έρωτα που με έκανες τόσο ηλίθια!
2
 
 
 
 
σχόλια

Όταν ερωτεύεσαι δεν υπάρχει λογική. Γι αυτό και δεν έμαθες αρκετά πράγματα για εκείνον πριν αφήσεις τον εαυτό σου να τον ερωτευτεί. Όταν ερωτευόμαστε μάλιστα περιμένουμε να πιαστούμε από το παραμικρό σημάδι του άλλου για να πιστέψουμε ότι μας θέλει το ίδιο. Και αυτό γιατί αυτό θέλουμε. Προσοχή άλλη φορά, θα σου περάσει. Προφανώς ήταν μια μεγάλη ανάγκη σου για δυνατές στιγμές αλλά δεν ήταν ο κατάλληλος. Γιατί όταν είναι ο κατάλληλος και το timing είναι σωστό και είναι ελεύθερος και νιώθει το ίδιο.

Αν γεννιοσουν χωρίς να έχεις διδαχθεί καθόλου τη λέξη έρωτας και ότι αυτό το πράγμα υπάρχει, δε θα το δημιουργούσες στον εαυτό σου. Το δημιουργείς γιατί κάποιοι σου είπαν πως ο,τι είναι λίγο ντοπα και έχει απαραίτητα πόνο είναι κατ ανάγκη έρωτας. Αν δεν ήξερες ότι υπάρχει μπορεί να μην το βιωνες καν.
Ξέχνα αυτή τη λέξη ή ανακατεύθυνε την ως προς ένα στόχο και όχι έναν άνθρωπο. Αν θέλεις κάτι να κρατήσει, μάθε να αγαπάς ανθρώπους και να ερωτεύεσαι στόχους.

Scroll to top icon