Αν ρωτήσεις κάποιον στην Πάτρα ή όποιον έχει ήδη επισκεφτεί την πόλη πού πρέπει οπωσδήποτε να πας για φαγητό ή ποτό, όλοι θα σου μιλήσουν για το Distinto. Με μια ιστορία που ξεκινάει το 2004 στο κέντρο της πόλης –δεν υπάρχει πιο κεντρικά από την πλ. Γεωργίου Α’–, αυτό το bar-restaurant καταθέτει εδώ και χρόνια τη δική του άποψη πλέον και στην περιοχή του Ρίου. 

 

Ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα, με θέα στην εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου –πρέπει να την πετύχεις φωτισμένη τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα–, ο αμφιθεατρικός χώρος του Distinto είναι μια all-day πρόταση για οτιδήποτε μπορεί να επιθυμείς, και μάλιστα θα σου το προσφέρει στην καλύτερη εκδοχή του. Εδώ το εσωτερικό μπλέκεται με το εξωτερικό χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες. Και ενώ όλες οι εποχές έχουν κάτι διαφορετικό που σε τραβάει σε αυτή την παραλιακή πλευρά της Πάτρας, η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι σίγουρα οι αγαπημένες περίοδοι του Distinto. 

 

Distinto

 

Ο πρωινός καφές στην ησυχία της θάλασσας συνδυάζεται με ένα μενού brunch από τα καλύτερα της πόλης και εναλλάσσεται με μεσημεριανά comfοrt πιάτα που θα απολαύσεις με ένα κρασί από την οινική λίστα. Όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος –μια μαγική στιγμή μπροστά από τη θάλασσα– έρχονται τα φανταστικά κοκτέιλ, οι chill house μουσικές και φυσικά ένα εξαιρετικό μενού που πρέπει να δοκιμάσεις. Από τα γιαπωνέζικα rolls μέχρι τις αριστοτεχνικές κοπές κρεάτων, ό,τι κι αν γευτείς είναι μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζεται με την όλη ατμόσφαιρα και σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό. 

 

Ίσως γι’ αυτό το Distinto, τόσο στο κέντρο της Πάτρας όσο και στην παραλία του Ρίου, παραμένει σταθερή αξία στη σκηνή διασκέδασης της πόλης, γιατί καταφέρνει να σε κάνει να ξεχαστείς και να απολαύσεις όσα έχει να σου προσφέρει, κι αυτό είναι ανεκτίμητο.

 

Distinto

 

Ποσειδώνος 25, παραλία Ρίου / Εμπορικό Κέντρο πλ. Γεωργίου Α’ 

Facebook: DISTINTO

Instagram: distinto_bar

www.distinto.gr 

Οδηγός Γεύσης