Η Νάταλι Πόρτμαν ψωνίζει μόνο vintage ρούχα- και υπάρχει κάτι που δεν έχει φορέσει 20 χρόνια

Η Νάταλι Πόρτμαν ψωνίζει μόνο vintage ρούχα- κι υπάρχει κάτι που έχει φορέσει 20 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: James Devaney/GC Images
0

Η Νάταλι Πόρτμαν εξήγησε γιατί επιλέγει να αγοράζει ρούχα «μόνο αν είναι απαραίτητο» και ποια επιλέγει προκειμένου να βοηθήσει για ένα πιο πράσινο μέλλον. 

Σε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, η 41χρονη ηθοποιός μίλησε για την βιωσιμότητα, αναφέροντας πως στο σπίτι συζητούν πολύ για την κλιματική αλλαγή «σε σχέση με το πως ζούμε και τι επιλέγουμε να κάνουμε».

«Δεν έχω αγοράσει ή χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν από δέρμα ή γούνα ή ζωικά παράγωγα εδώ και 20 χρόνια», τόνισε.

Η Νάταλι Πόρτμαν συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αγοράζει «vintage ρούχα, και μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο, και φυσικά επιδιορθώνω ο,τιδήποτε έχει υποστεί φθορά».

Μάλιστα τόνισε ότι πρόσφατα αγόρασε μια vintage τσάντα αντί να «αγοράσει μια καινούργια» στην προσπάθεια να ακολουθήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι χορτοφάγος από την ηλικία των 9 ετών και έγινε vegan πριν από μια δεκαετία, το 2011, αφότου διάβασε το βιβλίο του «Eating Animals» του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ.

Μοιράστηκε επίσης και άλλες επιλογές που κάνει εκείνη και η οικογένειά της φιλικές προς το περιβάλλον όπως ότι οδηγεί αποκλειστικά «ηλεκτρικό αυτοκίνητο» και «στα ταξίδια μας επιλέγουμε μέρη που μπορούμε να πάμε με το τρένο».

Ωστόσο αν δεν είναι εφικτό «μένουμε αρκετό καιρό για να δικαιολογήσουμε το ταξίδι», ανέφερε η ηθοποιός, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη σε μία «βιβλιοθήκη μας δίνει την χαρά να μοιραζόμαστε».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Οι οικογένειες όσων εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μετά τις αναφορές για την πιθανή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM