Κύπρος: Σε αργία ο ιερέας, οπαδός της Ομόνοιας- Φώναζε στο γήπεδο «γ@@ω το ΑΠΟΕΛ»

Κύπρος: Σε αργία ο διάκονος οπαδός της Ομόνοιας για το «γ@@ω το ΑΠΟΕΛ» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Σε αργία τέθηκε ο ιερέας από την Κύπρο που απαθανατίστηκε σε βίντεο να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά της ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έγινε viral σε Κύπρο και Ελλάδα, ο ιερέας φαίνεται να οργανώνει την εξέδρα των οπαδών της Ομόνοιας και να φωνάζει «γ@@@ω το ΑΠΟΕΛ». Το περιστατικό συνέβη στον τελικό κυπέλλου Ομόνοια - ΑΕΛ. 

Ο ιερέας φορούσε κασκόλ της Ομόνοιας και με ντουντούκα φώναζε συνθήματα με την κερκίδα να τον ακολουθεί.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής αναφέρει πως ο συγκεκριμένος ιερέας τέθηκε σε αργία ενώ ο ίδιος «επέδειξε μεταμέλεια και ζήτησε συγγνώμη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη».

Στον αγώνα η Ομόνοια κέρδισε το κύπελλο επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης για τον ιερέα

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής σε έβγαλε ανακοίνωση για τον ιερέα αναφέροντας πως «Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, τηρούσα τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτου της Εκκλησίας της Κύπρου, κατόπιν σχετικών ερευνών αναφορικά με την υπόθεση Διακόνου της Μητροπόλεως, ο οποίος φέρεται να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά μη σχετιζόμενη με την ιερατική του ιδιότητα και αποστολή κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, επέβαλε την ποινή της αργίας, στον ως άνω αναφερθέντα κληρικό, ο οποίος επέδειξε μεταμέλεια και ζήτησε συγγνώμη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη, και κατ’ επέκταση στο σκανδαλιζόμενο ποίμνιο της Εκκλησίας»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Διεθνή / Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Η συζήτηση για τον παιδικό καρκίνο επανέρχεται στο προσκήνιο, με την επιστημονική κοινότητα να καλεί για περισσότερη έρευνα στις αιτίες της αύξησης των περιστατικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των περιβαλλοντικών επιδράσεων
LIFO NEWSROOM
Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: «Ενθαρρύνει το να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα»

Διεθνή / Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: Οι απειλές του ενθαρρύνουν το Ισραήλ να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα

Η Χαμάς κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι με το τελεσίγραφό του για απελευθέρωση των ομήρων επιδιώκει να υπονομεύσει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ρωσία χτύπησε με πυραύλους τη γενέτειρα του Ζελένσκι

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση, ανακοίνωσε η Ουκρανία, εν μέσω ανησυχιών για την αεράμυνα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αναστέλλουν τη στρατιωτική βοήθεια και τη βοήθεια πληροφοριών.
LIFO NEWSROOM
Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ