XXLOVE: Η νούμερο ένα plus size μόδα στην Ελλάδα και όχι μόνο

XXLOVE: Η νούμερο ένα plus size μόδα στην Ελλάδα και όχι μόνο Facebook Twitter
0

Ένα αναγνωρισμένο brand που έχει ξεχωρίσει για την φιλοσοφία του στην αγορά του ενδύματος μέσα από την αγάπη που προβάλει για το γυναικείο σώμα. Αποτελεί πρώτη επιλογή σε είδη ρουχισμού από Celebrities όπως η Δανάη Μπάρκα , η Εβελίνα Νικόλιζα, η Κατερίνα Ζαρίφη κ.α. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα φέρει την επιγραφή της XXLOVE σε πολλές από τις εκθαμβωτικές της εμφανίσεις ενώ δείχνει να έχει μεγαλύτερη προτίμηση σε φορέματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς και σε co-ord sets τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην κατηγορία twin set. Αντίστοιχα η Εβελίνα Νικόλιζα δεν κρύβει την αγάπη της για τα midi φορέματα με floral print, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη κλίνει σε σακάκια και παντελόνια με πιο επιβλητική γραμμή . Όλα τα παραπάνω συντελούν στην γλυκεία και γενάτη θηλυκότητα γεύση που αφήνει η XXLOVE στον χώρο της Showbiz.

Με κύριο γνώμονα την τελευταία τάση της μόδας η XXLOVE δημιουργεί την απόλυτη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι μέσα από αποκλειστικά σχέδια, καθιστώντας ηχηρή την παρουσία της στον κλάδο των Plus Size ρούχων. Πρωταρχικός της στόχος είναι κάθε γυναίκα να αποπνέει αυτοπεποίθηση μέσα από τα ρούχα που την περιβάλουν. Αποτελεί μία πρωτοποριακή ιδέα που ιδρύθηκε το 2017 και έκτοτε καλύπτει τις ανάγκες του γυναικείου σώματος προσφέροντας φινέτσα απόλυτα συνδυασμένη με ποιότητα.

XXLOVE: Η νούμερο ένα plus size μόδα στην Ελλάδα και όχι μόνο Facebook Twitter

Χαρακτηριστικό του brand αποτελούν οι ειδικά σχεδιασμένες γραμμές των ρούχων με σκοπό την ανάδειξη του σώματος καθώς και η άριστη ποιότητα υφασμάτων. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, άφησε το στίγμα της αντισυμβατικότητας στον κλάδο της μόδας και επέφερε την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού στην plus size ένδυση καταρρίπτοντας τα στερεότυπα.

Μπορείς να ανακαλύψεις sets που σου υπόσχονται ένα ολοκληρωμένο Look γεμάτο στυλ, ενώ τα φορέματα, οι μπλούζες και τα παντελόνια σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της αισθητικής σου. Η καλοκαιρινή περίοδος επίσης έχει ήδη αρχίσει. Οπότε μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στα μαγιό ή Beachwear, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προβάλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

XXLOVE: Η νούμερο ένα plus size μόδα στην Ελλάδα και όχι μόνο Facebook Twitter

Η XXLOVE φέρει την καινοτομία στην Plus Size βιομηχανία, γιατί σε καλεί να αγκαλιάσεις και να αγαπήσεις απόλυτα τον εαυτό σου. Ολόκληρη η ομάδα δημιουργεί ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, τα οποία αποπνέουν μια αύρα φρεσκάδας, με νεανικά στοιχεία. Τα πατρόν, τα σχέδια και τα χρώματα είναι ξεχωριστά και προσφέρουν απόλυτη άνεση. Διαχρονικές επιλογές οι οποίες σε καλούν να απογειώσεις το στυλ σου σε κάθε στιγμή!

Μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρη τη συλλογών ρούχων στο e-shop xxlove.gr ή εναλλακτικά, κάνοντας μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ