Εξαφάνιση υποβρυχίου: Μία τουαλέτα, καθόλου καθίσματα - Πώς είναι το εσωτερικό του

Εξαφανισμένο υποβρύχιο: Μία τουαλέτα, καθόλου καθίσματα - Πώς είναι το εσωτερικό του Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία για να εντοπιστεί το υποβρύχιο με τους πέντε επιβαίνοντες στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το εξαφανισμένο υποβρύχιο της OceanGate, που κάνει αποστολές ξενάγησης στο ναυάγιο του Τιτανικού, είναι σχεδιασμένο για να χωρά μόνο πέντε άτομα.

Πέρυσι, ο ιδρυτής του ταξιδιωτικού οργανισμού OceanGate Expeditions είχε κάνει ξενάγηση σε ομάδα του CBS το εσωτερικό ενός υποβρύχιου.

Στο βίντεο από την αυτοψία, φαίνεται ένας μικρός θάλαμος, με χώρο ίσο με εκείνον ενός μίνι βαν. Δεν υπάρχουν καρέκλες ή καθίσματα και οι επιβάτες κάθονται σταυροπόδι στο πάτωμα, έχοντας βγάλει τα παπούτσια τους πριν εισέλθουν.

Για ένα τόσο προηγμένο υποβρύχιο, το εσωτερικό του είναι -ως επί το πλείστον- πολύ απλό, και - για πολλούς - κλειστοφοβικό. Έχει μία οθόνη στον τοίχο, ενώ οι περισσότερες λειτουργίες του σκάφους εκτελούνται από ένα φορητό χειριστήριο, το οποίο μοιάζει με αυτά των κονσολών. 

Υπάρχει μόνο μια μικρή τουαλέτα στο μπροστινό μέρος του σκάφους. Όποιος τη χρησιμοποιεί «προστατεύεται» από μία κουρτίνα, ενώ οι άλλοι επιβαίνοντες «δυναμώνουν τη μουσική», όπως αναφέρεται σε σχετικά ανάρτηση στην ιστοσελίδα του OceanGate, η οποία πλέον έχει κατέβει. 


Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer η Ρωσία: «Λάθος να γίνονται εικασίες για το δυστύχημα»

Διεθνή / Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer στο Καζακστάν η Μόσχα: «Λάθος οι εικασίες για το δυστύχημα»

Αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας της Ουκρανίας ισχυρίστηκε ότι η συντριβή στο Καζακστάν, στην οποία σκοτώθηκαν 38 άνθρωποι την ημέρα των Χριστουγέννων, προκλήθηκε από πυρά ρωσικής αεράμυνας
LIFO NEWSROOM
Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Διεθνή / Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Οι λεγόμενες «προκλήσεις απομόνωσης» έχουν γίνει δημοφιλείς στην πλατφόρμα Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), ιδιαίτερα φέτος, καθώς η κινεζική οικονομία σημειώνει αδύναμη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM