Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

Προτάσεις για καλοκαιρινή διακόσμηση που θα σας εμπνεύσουν.

ADVERTORIAL

 

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί πόσο θα θέλατε να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία; Πόσες φορές χαζεύετε σε σελίδες διακόσμησης και σκέφτεστε ότι θα θέλατε μια αλλαγή σε κάποια από τα δωμάτια του σπιτιού σας ή και σε όλο το σπίτι αλλά διστάζετε να το αποφασίσετε;

Το Spitishop.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σπιτιού και βραβευμένο ως ένα από τα δέκα καλύτερα e-shop της 10ετίας 2010-2020, είναι η επιλογή που χρειάζεστε!

Με περισσότερα από 50.000 προϊόντα από τα πιο γνωστά brands για το σπίτι, θα σας βοηθήσει να δώσετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού τη δική σας προσωπικότητα.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα από την ηλεκτρονική του σελίδα www.spitishop.gr ή επισκεφτείτε τα φυσικά του καταστήματα στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή και Αρκαδίας 25, Περιστέρι).

Η ομάδα του Spitishop θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για το χώρο σας και θα σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα είδη που σας ενδιαφέρουν, καθώς και προτάσεις διακόσμησης απόλυτα ταιριασμένες στο προσωπικό σας γούστο.

Στη συνέχεια μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιλέξατε στον προσωπικό σας χώρο μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών, σε φυσικό κατάστημα του Spitishop ή όποια ώρα σας εξυπηρετεί σε θυρίδα Box Now.

 

Tips και προτάσεις για το καλοκαίρι

Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

 

Σεντόνια Βαμβακοσατέν

Γνωρίζατε ότι το βαμβακοσατέν ύφασμα έχει την ιδιότητα να είναι πιο δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες και να μην κρατάει το κρύο τους χειμερινούς, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή αγοράς για το καλοκαίρι;

Το βαμβακοσατέν ύφασμα, είναι βαμβάκι, υφασμένο με την τεχνική του σατέν. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το σατέν δεν είναι ύφασμα αλλά τρόπος ύφανσης που δίνει σ’ ένα ύφασμα μια χαρακτηριστική γυαλάδα, μια πολύ απαλή υφή και υψηλό αριθμό κλωστών.

Στο Spitishop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βαμβακοσατέν σεντονιών σε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε το ιδανικό για το υπνοδωμάτιό σας.

 

Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

 

Καλοκαιρινά/All season ριχτάρια καναπέ

To καλοκαίρι αναζητάμε παντού πιο δροσερές υφές, από τα ρούχα μας μέχρι τα ριχτάρια του καναπέ μας για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Στο Spitishop θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια σε ριχτάρια από 100% βαμβάκι που τα καθιστούν δροσερά, ανθεκτικά, απαλά και ιδανικά για το καλοκαίρι, αλλά και για όλο τον χρόνο αν δεν θέλετε κάτι πιο χουχουλιάρικο για τους κρύους μήνες.

Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε μεγέθη για πολυθρόνα, διθέσιο, τριθέσιο και τετραθέσιο καναπέ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας χώρο. Αν έχετε γωνιακό καναπέ, τότε προτιμήστε 2 ξεχωριστά ριχτάρια που θα καλύψουν ξεχωριστά τα δύο κομμάτια (συνήθως ένα τριθέσιο κι ένα διθέσιο αλλά για σιγουριά μετρήστε το μέγεθος του καναπέ σας και διαλέξτε τα κατάλληλα) ή ένα όμορφο διακοσμητικό ριχτάρι που θα πέσει ανάλαφρα σε μια γωνία και θα δώσει χαρακτήρα στο καθιστικό σας. Διαλέξτε διακοσμητικά μαξιλαράκια που ταιριάζουν στην απόχρωση που έχετε επιλέξει και απολαύστε την ανανέωση στο σαλόνι σας!

 

Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

 

Ψάθινη διακόσμηση

Η ψάθα και όλες οι ποιότητες που τη θυμίζουν (rattan, bamboo, ξύλο) είναι συνδυασμένες με το καλοκαίρι και τη χαλαρή και ανέμελη διακόσμηση.

Η ψάθινη διακόσμηση έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή τάση στη διακόσμηση του σπιτιού τα τελευταία χρόνια και στο Spitishop θα βρείτε πολλές επιλογές σε όμορφα προϊόντα για να μεταφέρετε αυτή την τάση στο δικό σας χώρο.

Ψάθινα χαλιά που είναι μια από τις πιο hot κατηγορίες, φωτιστικά (οροφής, πορτατίφ, δαπέδου), ψάθινα καλάθια, πουφ και σκαμπό, καθρέφτες και ψάθινα διακοσμητικά, επιλογές αμέτρητες για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που φαντάζεστε σε κάθε χώρο του σπιτιού σας!

Στο blog του Spitishop θα βρείτε όμορφες ιδέες για να προσθέσετε την ψάθα και όλα τα φυσικά στοιχεία στο χώρο σας.

 

Spitishop: Για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη

 

Μικροέπιπλα

Στη συλλογή του Spitishop προστέθηκαν πρόσφατα ιδιαίτερα μικροέπιπλα όπως τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα εισόδου, μικροέπιπλα κρεβατοκάμαρας και μπάνιου, βιβλιοθήκες και ράφια, καρέκλες, πουφ-σκαμπό αλλά και παιδικά έπιπλα.

 

Επισκεφτείτε το www.spitishop.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τη φετινή σας διάθεση. Μην ξεχασετε να ρίξετε μια ματιά και στο blog του, όπου θα βρείτε όμορφες προτάσεις deco που θα σας λύσουν απορίες ή θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικο σας χώρο.

Ακολουθήστε το Spitishop στα social media σε Facebook, Instagram και Tiktok και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές, τις νέες αφίξεις, τις διακοσμητικές προτάσεις και τους διαγωνισμούς του για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη!

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon