Το Funky Panda μπορεί να μεταφέρθηκε, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο στέκι που φέρνει funky vibes στο street food της Αθήνας. Εδώ τα λαχταριστά bao γίνονται επιλογή γεύσης για κάθε στιγμή, και μάλιστα προσφέρονται στην πιο χειροποίητη και φροντισμένη version που μπορείς να βρεις.

 

Εκτός από το κλασικό μέγεθος, το Funky Panda δημιουργεί έξτρα big bao buns για τους πεινασμένους ή εκείνους που δεν χορταίνουν τη νοστιμιά τους – αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι συνδυασμοί των υλικών είναι αναπάντεχοι και σε ενθουσιάζουν από την πρώτη δοκιμή, προκαλώντας την αίσθηση ότι γεύεσαι κάτι εντελώς ξεχωριστό. 

 

Funky Panda
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Θα δοκιμάσεις το Funky peanuts με φιλέτο κοτόπουλο, φιστικοβούτυρο, sweet chili, καρότο, αγγούρι, τριμμένο φιστίκι, onion chips και μαγιονέζα, το Ηot German με λουκάνικο Φρανκφούρτης, καραμελωμένα κρεμμύδια, κόκκινο λάχανο, καρότο, sweet chili, onion chips, κέτσαπ, μουστάρδα και μαγιονέζα, αλλά και το Asian Shrimp με γαρίδες tempura, αγγούρι, κινέζικο λάχανο, καρότο, ginger και sweet chili.

 

Όλες οι επιλογές φτιάχνονται καθημερινά με ολόφρεσκα υλικά κι αυτό σημαίνει ότι σε κάθε μπουκιά «σκάνε» οι γεύσεις η μία μετά την άλλη. Οι vegan θα βρουν τα δικά τους αγαπημένα όπως το bao bun με φρέσκο μανιτάρι τεμπούρα, αγγούρι, καρότο, πίκλες ginger, sweet chili και vegan mayo, ενώ κάθε φορά μπορείς να δημιουργήσεις τη συνταγή που θέλεις, προσθέτοντας τα υλικά που επιθυμείς.

 

Funky Panda
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Το Funky Panda βρίσκεται πλέον στου Ψυρρή και χαρίζει από εκεί γευστικές στιγμές που σε ταξιδεύουν στην ασιατική κουζίνα, κάνοντας το street food μια πραγματική απόλαυση μέσα στην ημέρα. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις και τη γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου bao για να νιώσεις ακόμα πιο funky!

 

Μιαούλη 15Α, Ψυρρή, 210 5122700

Facebook: Funky Panda - Food Bar

Instagram: funkypanda_greece

Οδηγός Γεύσης