Erodios camping
Αν δεν έχεις ζήσει ακόμα την εμπειρία του camping, το Erodios είναι μια πολύ καλή αφορμή για να ξεκινήσεις και ετοιμάσου να γίνεις φανατικός αυτών των διακοπών.

Erodios camping: Μια εμπειρία διακοπών που πρέπει να ζήσεις

Μόλις περάσεις την πύλη του Erodios θα νιώσεις ότι βρήκες τον παράδεισο και δεν θα θέλεις να ξαναβγείς.

Αν δεν έχεις ζήσει ακόμα την εμπειρία του camping, το Erodios είναι μια πολύ καλή αφορμή για να ξεκινήσεις και ετοιμάσου να γίνεις φανατικός αυτών των διακοπών. Λίγες μόλις ώρες από την Αθήνα, αυτό το camping βρίσκεται σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο δίπλα στον Kόλπο του Ναυαρίνου. Οι εγκαταστάσεις είναι πεντακάθαρες και περιποιημένες, με πολλή σκιά και άπλετο χώρο για να απλώσεις το «νοικοκυριό» σου και να δημιουργήσεις το πιο ονειρεμένο σκηνικό καλοκαιρινών διακοπών. 

 

Εκτός από τις θέσεις για σκηνές, υπάρχουν σημεία ειδικά για τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, αλλά αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα να γίνεις camper, μπορείς να νοικιάσεις κάποιο από τα οργανωμένα bungalows που συνδυάζουν τις ανέσεις του δωματίου με όλο το lifestyle του camping. Ίσως, μάλιστα, αυτή να είναι μια καλή αρχή για να φορτώσεις του χρόνου τη σκηνούλα σου και να κάνεις το επόμενο βήμα.

 

Erodios camping

 

Οι διακοπές στο Erodios είναι ό,τι πιο ξεκούραστο, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό μπορείς να ζήσεις και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχάσεις την καθημερινότητα στην πόλη – άλλωστε αυτό δεν είναι που ζητάμε όλοι; Ξύπνημα μέσα στη φύση, μπάνιο σε μαγευτικά νερά –η παραλία βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια– και άραγμα μέχρι το βράδυ με μαγιό και σαγιονάρα.

 

Άλλωστε, ό,τι χρειάζεσαι βρίσκεται εδώ: καφετέρια και το νέο εστιατόριο Local που προσφέρει πληθώρα γεύσεων ελληνικής κουζίνας, mini market για τα απαραίτητα αλλά και μπαράκι για βραδινά ποτά,δροσερά cocktails – τα οποία μπορούν να γίνουν και to-go. Οι μικροί campers απασχολούνται στην παιδική χαρά και στο γήπεδο 5x5 όσο οι μεγάλοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους. 

 

Από δω μπορείς να κάνεις βόλτες στη γύρω περιοχή –το γραφικό χωριό της Γιάλοβας βρίσκεται πολύ κοντά–, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι μόλις περάσεις την πύλη του Erodios θα νιώσεις ότι βρήκες τον παράδεισο και δεν θα θέλεις να ξαναβγείς.

 

Erodios camping

 

Γιάλοβα, Πύλος, 2723 023269 

erodios.com

Facebook: Erodios Camping

Instagram: erodiosgr 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon