Το Twitter έχασε τα μισά διαφημιστικά του έσοδα μετά την εξαγορά του Έλον Μασκ

Το Twitter έχασε τα μισά διαφημιστικά του έσοδα μετά την εξαγορά του Έλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Σχεδόν τα μισά διαφημιστικά του έσοδα έχει χάσει το Twitter από τότε που εξαγοράστηκε από τον Έλον Μασκ για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, το Twitter δεν είδε την αύξηση εσόδων που αναμενόταν τον Ιούνιο αλλά πρόσθεσε ότι ο Ιούλιος είναι «λίγο πιο ελπιδοφόρος». 

Στο μεταξύ, η εν λόγω εξέλιξη έρχεται καθώς η νέα αντίπαλη εφαρμογή Threads της Meta έχει πλέον 150 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ απέλυσε περίπου το μισό από το προσωπικό του Twitter όταν ανέλαβε το 2022 σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος. 

Ωστόσο, η πλατφόρμα συνεχίζει να έχει θέμα με το ογκώδες χρέος της. Οι ταμειακές ροές παραμένουν αρνητικές, σύμφωνα με τον Μασκ ο οποίος τόνισε ότι «πρέπει να φτάσουμε σε θετική ταμειακή ροή πριν αποκτήσουμε την πολυτέλεια για οτιδήποτε άλλο».

Αν και οι απολύσεις είχαν ως στόχο τη μείωση των χρεών, τα επιθετικά μέτρα περικοπής κόστους δεν είναι αρκετά μέχρι τώρα για να ενισχύσουν την επιστροφή των διαφημιστών οι οποίοι έχουν ήδη αποχωρήσει μαζικά λόγω των αλλαγών στους κανόνες περιεχομένου της πλατφόρμας.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM