Vichy: Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Dercos για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης

Vichy: Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Dercos για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης Facebook Twitter
0

Η DERCOS δημιουργήθηκε το 1964 και εδώ και 50 χρόνια, πρωτοπορεί μέσω καινοτομιών και έρευνας στον τομέα του τριχωτού, προκειμένου να προσφέρει λύσεις σε θέματα που αφορούν το τριχωτό της κεφαλής όπως η πιτυρίδα αλλά και η τριχόπτωση.

Απευθυνόμενη σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα είτε άντρες είτε γυναίκες, το DERCOS ANTI-DANDRUFF DS αποτελεί την κορυφαία λύση που συνιστούν οι δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας καθώς χάρη στη μοναδική δερματολογική σύνθεσή του, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα με βέλτιστη ανοχή, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις πιτυρίδας ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό.

Παράλληλα, χάρη στην εξειδίκευσή της στο τριχωτό & τα μαλλιά, σε συνεργασία με δερματολόγους, η DERCOS ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο δερμοκαλλυντικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που αποτελείται από το δυναμωτικό σαμπουάν Energy + και το πρόγραμμα Aminexil Clinical 5.

Το πρωτόκολλο DERCOS κατά της τριχόπτωσης είναι εμπλουτισμένο με πανίσχυρα δερματολογικά ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και, ταυτόχρονα, δίνουν δύναμη & όγκο στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής ενώ παράλληλα είναι υποαλλεργικό.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM