Πειραιάς: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται οι συλληφθέντες - Είχε εισιτήριο ο 36χρονος

Πειραιάς: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται οι συλληφθέντες - Είχε εισιτήριο ο 36χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
0

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες όσον αφορά στον πνιγμό του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος σπρώχτηκε στη θάλασσα από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο καπετάνιος και τα άλλα τρία μέλη του πληρώματος είναι αντιμέτωπα με βαρύ κατηγορητήριο.

Ο ΣΚΑΪ, παράλληλα, ενημέρωσε πως ο 36χρονος είχε εισιτήριο για το πλοίο, διαψεύδοντας τις αντίθετες πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Πειραιάς: «Τον έσπρωξαν και μετά είπαν φεύγουμε»

Επιβάτης του πλοίου Blue Horizon είχε αναφερθεί στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 36χρονος άνδρας, αλλά και την αντίδραση του πληρώματος, όταν βρέθηκε στο νερό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην ένταση που επικράτησε στο σημείο, αλλά και την αντίδραση που είχε το μέλος του πληρώματος, που έσπρωχνε τον 36χρονο, όταν αυτός έπεσε στο νερό.

«Τον έσπρωχνε ο τύπος με το λευκό πουκάμισο και τα διακριτικά στους ώμους. Ύπαρχος είναι, δεν ξέρω» σημείωσε αρχικά.

«Έκανε δύο-τρεις προσπάθειες ο άλλος να μπει μέσα στο πλοίο, αλλά τον έσπρωχνε, την ώρα που ξεκίναγε ο καταπέλτης να φεύγει» συμπλήρωσε.

Οι επιβάτες, όπως είπε, φώναζαν «τι κάνεις, τι κάνεις» αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Όταν τελικώς ο 36χρονος έπεσε στη θάλασσα, ο άνδρας - σύμφωνα με τον μάρτυρα - τον κοίταξε «ψυχρά» και δεν επιχείρησε να τον βοηθήσει, αλλά είπε πως το πλοίο φεύγει. «Κοιτάς ψυχρά έναν άνθρωπο και την ώρα που τον παίρνει η δίνη της προπέλας λες φεύγουμε» σημείωσε, ειδικότερα ο επιβάτης. «Τίποτα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα». 

«Το πλήρωμα έλεγε ότι πήγε να προλάβει το πλοίο και έπεσε μόνος του, αλλά δεν έγινε αυτό» κατέληξε. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ