Perrotis College
Το Perrotis College έχει ήδη συμπληρώσει 27 χρόνια λειτουργίας και παρέχει τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Perrotis College: Σπουδές με κύρος, πιστοποίηση και αναγνώριση

Από το 1996, το Perrotis College προετοιμάζει τους σπουδαστές του να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα, στην τεχνολογία τροφίμων, στη γεωργία ακριβείας και στη διατήρηση των φυσικών πόρων.

ADVERTORIAL

 

Αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική βαθμίδα της ιστορικής Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Το Perrotis College έχει ήδη συμπληρώσει 27 χρόνια λειτουργίας και παρέχει τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά προγράμματα. Η φοίτηση είναι τετραετής για τα προγράμματα B.Sc. και διετής για τα προγράμματα M.Sc. και η διδασκαλία πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Οι σπουδαστές του έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν εντός του campus, στη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή», η οποία παρέχει άνετο και μοντέρνο περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική και κοινωνική εξέλιξη.

 

Η πρόσφατη πιστοποίησή του από τον σημαντικό οργανισμό των ΗΠΑ «New England Commission of Higher Education - NECHE» προδιαγράφει για τους σπουδαστές του Perrotis College νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές και ένα εξαιρετικό επαγγελματικό μέλλον. Αποτελεί διεθνές πρότυπο αριστείας που προσδίδει επιπλέον κύρος στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία του Perrotis College. Επίσης, παρέχει τη διαβεβαίωση ότι το εκπαιδευτικό Ίδρυμα πληροί σε βάθος χρόνου συγκεκριμένα ποιοτικά πρότυπα, ότι γίνεται διαρκής προσπάθεια και υπάρχουν μηχανισμοί αξιολόγησης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους σπουδαστές. Να σημειωθεί ότι ο NECHE είναι ένας από τους επτά αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης των ΗΠΑ. Μετά από σχετική αίτηση και αξιολόγηση πιστοποιεί αμερικανικά πανεπιστήμια της περιοχής New England στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ καθώς και αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα εκτός Αμερικής. Να σημειωθεί ότι τα πτυχία του Perrotis College είναι πιστοποιημένα και από το Cardiff Metropolitan University, έναν από τους πιο διακεκριμένους οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Από το 1996, το Perrotis College προετοιμάζει τους σπουδαστές του να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων αγροδιατροφικού τομέα, στην τεχνολογία τροφίμων, στη γεωργία ακριβείας και στη διατήρηση των φυσικών πόρων. Τα προπτυχιακά προγράμματά του αφορούν τους τομείς Αειφορική Γεωργία & Διαχείριση, Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων, Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Περιβαλλοντική Επιστήμη & Ψηφιακό Μάρκετινγκ, ενώ τα μεταπτυχιακά είναι τα M.Sc. Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων, M.Sc. Μάρκετινγκ στον Αγροδιατροφικό Τομέα και M.Sc. Αειφορική Γεωργία & Διαχείριση.

 

Να σημειωθεί ότι το Γραφείο Διασύνδεσης του Perrotis College υποστηρίζει τους σπουδαστές και τους απόφοιτους ώστε να έρθουν σε επαφή με πιθανούς εργοδότες. Διοργανώνει Ημέρες Καριέρας και συναντήσεις με εταιρείες, ενώ παράλληλα προσφέρει μαθητεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και ολοκληρωμένη επαγγελματική συμβουλευτική, αξιοποιώντας την ευρεία διασύνδεσή του με ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιχειρήσεις. 

 

www.perrotisyourcollege.gr

Ιδιωτικό Κολλέγιο, Θεσσαλονίκη, 2310 492854, [email protected]r

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon