Διανομέας στο Μαϊάμι έφτυσε στο φαγητό 13χρονου αλλά τον έπιασε η κάμερα

Διανομέας στο Μαϊάμι έφτυσε στο φαγητό 13χρονου αλλά τον έπιασε η κάμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ένας διανομέας στο Μαϊάμι φαίνεται σε πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος να φτύνει μέσα στο φαγητό, που είχε παραγγείλει 13χρονος.

Ο 13χρονος Elias Crisanto παρήγγειλε φαγητό για τον ίδιο και τη μαμά του και είπε ότι θεωρούσε πως το φιλοδώρημα των 3 δολαρίων «ήταν καλό για απόσταση λιγότερη του 1 χλμ». Ωστόσο ο διανομέας που έφτυσε στο φαγητό του είχε άλλη άποψη.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε τη στιγμή που ο διανομέας φτάνει στην πόρτα, ακουμπάει τη σακούλα με τα φαγητά στο έδαφος και στέκεται πίσω για να βγάλει μια φωτογραφία. Όταν κοιτάζει το τηλέφωνό του και βλέπει πόσα του είχαν αφήσει για φιλοδώρημα, το βίντεο τον δείχνει να σκύβει και να φτύνει τρεις φορές την παραγγελία πριν φύγει.

«Θύμωσε γιατί ίσως νόμιζε ότι το φιλοδώρημα ήταν μικρό και έφτυσε στο φαγητό», είπε ο 13χρονος. «Αν δεν ήταν τα πλάνα από την κάμερα, κανείς δεν θα το ήξερε. Ήθελα να κάνω εμετό. Ποιος το κάνει αυτό;» είπε ο νεαρός σύμφωνα με το NBC Miami.

Η εταιρεία διανομής φαγητού εξέτασε το περιστατικό και ανέφερε σε δήλωσή της πως «αν και αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευσή του για το φιλοδώρημα, αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και είναι πολύ μακριά από την υπηρεσία υψηλής ποιότητας που έχουμε στόχο να προσφέρουμε. Απομακρύναμε τον διανομέα από την πλατφόρμα μας και επικοινωνήσαμε απευθείας με τον πελάτη για να βοηθήσουμε να διορθωθούν τα πράγματα».

Με πληροφορίες του NBCMiami

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM