LEGIT COFFEE: Ο αυθεντικός espresso είναι LEGIT!

Το νέο coffee brand LEGIT, λοιπόν, αποτελεί την επιτομή του πραγματικά καλού espresso

The LiFO team, 22.9.2023 | 14:17

Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε απαιτήσεις για τα πάντα, ακόμα και από τον αγαπημένο μας καφέ. Δεν φτάνει μονάχα να μας δίνει ενέργεια ή να λειτουργεί ως γευστικός θησαυρός, θέλουμε να τον απολαμβάνουμε στην πιο αυθεντική εκδοχή του. Στην περίπτωση του LEGIT COFFEE έχουμε έναν espresso που συνδυάζει τέλειο σώμα, γεύση και άρωμα.

 

Το νέο coffee brand LEGIT, λοιπόν, αποτελεί την επιτομή του πραγματικά καλού espresso, δηλαδή έναν σύντομο και πολύ δυνατό καφέ, που με το έντονο άρωμά του ενεργοποιεί με μοναδικό τρόπο όλες τις αισθήσεις μας. Ο LEGIT COFFEE ξεχωρίζει για τους κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας από όλο τον κόσμο, και το ήπιο, σταθερό, μελετημένο καβούρδισμά του, το οποίο αναδεικνύει τα σύνθετα αρώματα και τις εκλεπτυσμένες γευστικές νότες κάθε κόκκου ξεχωριστά. Κάθε φλιτζανι LEGIT είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των πιο γλυκών γεύσεων της ζωής μας, όπως η σοκολάτα, η πραλίνα και οι καραμελωμένοι ξηροί καρποί, με τις πιο εκλεπτυσμένες απαλές νότες φρούτων.

 

LEGIT COFFEE: Ο αυθεντικός espresso είναι LEGIT!


Με λίγα λόγια, ο LEGIT COFFEE, το νέο δημιούργημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη, δεν κερδίζει τον όρο premium μόνο για την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης αλλά και για την επεξεργασία από κορυφαίους coffee roasters. Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας στο coffee roasting υπόσχεται το απόλυτο φλιτζάνι espresso! 

 

Κάθε coffee lover που σέβεται τον εαυτό του, όμως, έχει και αγαπημένο τρόπο που θέλει να πίνει τον καφέ του. Ο LEGIT COFFEE κάνει και εδώ τη διαφορά, αφού διατηρεί τον χαρακτήρα του είτε ζεστός είτε κρύος, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλώς να απολαύσεις την αγαπημένη σου γεύση.Ο LEGIT COFFEE διαθέτει τρία espresso blends και ένα specialty single origin, το οποίο εναλλάσσεται τέσσερις φορές τον χρόνο, ανάλογα με το harvest cycle κάθε χώρας!

 

Ετοιμάσου να τον γνωρίσεις στο Athens Coffee Festival 2023, και πολύ σύντομα θα μπορείς να τον απολαύσεις σε μερικά από τα καλύτερα coffee spots της πόλης, όπου εκπαιδευμένοι baristi σε state-of-the-art εξοπλισμό θα είναι εκεί για να σου προσφέρουν ένα απολαυστικό γευστικό αποτέλεσμα σε κάθε φλιτζάνι. Και αν αναρωτιέσαι γιατί LEGIT, γιατί μόνο ο σωστός, αυθεντικός, σωστός, πραγματικά καλός καφές είναι για εσένα, και είναι LEGIT!

 

LEGIT COFFEE: Ο αυθεντικός espresso είναι LEGIT!


Το νέο coffee brand LEGIT είναι το νέο δημιούργημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη για τον κλάδο της καφεστίασης.

 

@legitcoffeegr, +30 210 3214608, [email protected]

Οδηγός Γεύσης