Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής Dominus Kits Theater  μετά την επιτυχία των παραστάσεων της περιοδείας, επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα, με το έργο του Λιούις Κάρολ «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της  φαντασίας, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους Αλγιμώτρα.   

 

Λίγα λόγια για το έργο

«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε μια ευφάνταστη διασκευή, που μιλάει κυρίως για τη σχέση μας με το χρόνο, ο οποίος συνεχώς τρέχει και μας προσπερνά, αν δεν τον αντιμετωπίσουμε ως ένα πολύτιμο δώρο. Μέσα από τους πιο παραμυθένιους ήρωες, μεταφέρονται οι μεγαλειώδεις αξίες της αποδοχής, της συγχώρεσης, της επιμονής, της πίστης, της φιλίας και της ομαδικότητας.

 

Δεν είναι  ένα απλό παραμύθι, αλλά ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας.

Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection και 3D SOUND η οποία σχεδιάστηκε, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

 

Μουσικοί Αλγιμώτρα

Γιώργος Αντωνόπουλος (ακουστική – ηλεκτρική κιθάρα)

Θωμάς Θάνος (πιάνο-κιθάρα)

Μάνος Βλάχος (κοντραμπάσο)

Θάνος Ζαρκαλής (σαξόφωνο)

Μανώλης Βιουγιουκαλάκης (βιολί)

Δρόσος Σκυλλάς (ντραμς-κρουστά-ατμοσφαιρικά κρουστά)

Γυναικεία χορωδία: Ελένη Αντωνίου, Αθανασία Κιουμουρτζή, Γαβριέλα Αντωνοπούλου.

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Κυριακή στις 15:30

Καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία και συλλόγους

 

Τιμές εισιτηρίων

10€ προπώληση 12€ στο ταμείο του θεάτρου