Πόλεμος στο Ισραήλ: Πλάνα από το κατεστραμμένο τζαμί Al-Amin Muhammad στη Γάζα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Καταστράφηκε τζαμί στη Γάζα- Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Πλάνα δείχνουν τα επακόλουθα του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα, όπου ένα τζαμί καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το τζαμί Al-Amin Muhammad, ένας πολύ σημαντικός θρησκευτικός χώρος που βρίσκεται στην πόλη Khan Younis της Γάζας, φέρεται να καταστράφηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Οι ακριβείς λεπτομέρειες της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων και της έκτασης των ζημιών, δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, καθώς η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Το Ισραήλ από το πρωί της 7ης Οκτωβρίου δέχεται επίθεση από τη Χαμάς. Ο πόλεμος στο Ισραήλ πήρε διαστάσεις, όταν το κράτος της Μέσης Ανατολής πέρασε στην αντεπίθεση. 

Σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους, από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 313 άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ σχεδόν 2.000 έχουν τραυματιστεί.

Στο Ισραήλ, περισσότεροι από 600 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και δεκάδες Ισραηλινοί έχουν πέσει θύματα ομηρίας.

Πριν από λίγο μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής αεροπορίας σε συνέχεια του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς πραγματοποίησαν μαζική αεροπορική επιδρομή εναντίον στόχων  της παλαιστινιακής οργάνωσης σε περιοχές που γειτνιάζουν με τον φράχτη ασφαλείας στο Μπέιτ Χανούν της Λωρίδας της Γάζας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, βρίσκεται στο αρχηγείο της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας για να επιβλέψει τη συνεχιζόμενη αεροπορική εκστρατεία κατά της Λωρίδας της Γάζας.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελβετία: Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της

Διεθνή / Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της στην Ελβετία

«Δεν μετανιώνω στιγμή, αν ο νόμος είχε αλλάξει όλοι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν» ξεκαθαρίζει, εξηγώντας πως η απόφαση του συζύγου της ήταν αποτέλεσμα σκέψεων πολλών χρόνων
LIFO NEWSROOM
Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Διεθνή / Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Ο σκύλος, που κανονικά περιπολεί τη φάρμα για να αποτρέπει επιθέσεις από κογιότ, φέρεται να συνόδευσε το παιδί για τουλάχιστον ένα μίλι μέσα από δύσβατο ορεινό έδαφος
LIFO NEWSROOM
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Διεθνή / Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Η τελευταία έκθεση του CDC, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει ότι η αναλογία παιδιών με αυτισμό στις ΗΠΑ έχει φτάσει στο 1 στα 31, ενώ το 2020 ήταν 1 στα 36 και το 2000 μόλις 1 στα 150
LIFO NEWSROOM
Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Το email, όπως ανέφερε η ίδια στο NBC Connecticut, προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και περιλάμβανε την απειλητική διατύπωση: «Ήρθε η ώρα να φύγετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες»
LIFO NEWSROOM