Πάρις Χίλτον: «Για τον δικό μου γάμο ράφτηκαν 45 νυφικά»

Πάρις Χίλτον: Το αποκάλυψε δύο χρόνια μετά το γάμο της - «Μου είχαν φτιάξει 45 νυφικά» Facebook Twitter
Φωτoγραφία αρχείο: EPA
0

Μπορεί την ημέρα του γάμου της η Πάρις Χίλτον να «καταδέχτηκε» να φορέσει μόνο έξι νυφικά, ωστόσο αποκάλυψε δύο χρόνια αργότερα, πως για χάρη της ράφτηκαν 45 νυφικά σχεδιαστών από άκρη σε άκρη στον κόσμο.

Η 42χρονη Πάρις Χίλτον, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στην βρετανική Vogue, μίλησε για την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, κάνοντας ειδική αναφορά στα νυφικά της.

«Φόρεσα έξι φορέματα τη νύχτα του γάμου μου, γιατί στην πραγματικότητα είχα 45 από αυτά. Ο στυλίστας μου δεχόταν κλήσεις από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, και όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι να συμμετάσχουν σε αυτό τον γάμο που έφτιαξαν όλα αυτά τα απίστευτα φορέματα»,  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αφήσει 39 από τις επιλογές που είχε, εξομολογείται ότι «προσπάθησε να φορέσει όσο το δυνατόν περισσότερα» στον γάμο της το 2021.
 

Την ώρα που πολλοί σχεδιαστές πάσχιζαν και συναγωνίζονταν προκειμένου η σταρ να φορέσει δική τους δημιουργία,  η Πάρις εξομολογείται πως ήξερε ότι ήθελε να φορέσει ένα νυφικό Oscar De La Renta.



«Ήθελα κάτι που να ήταν πραγματικά σαν φόρεμα πριγκίπισσας», εξήγησε, και αυτό ακριβώς και φόρεσε καθώς εμφανίστηκε για να ανταλλάξει δεσμούς αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ, με ένα μακρυμάνικο νυφικό κεντημένο με λουλούδια, χαρακτηρίζοντάς το «διαχρονικό, κομψό και εμβληματικό».

Για τον πρώτο της χορό, η σταρ επέλεξε μία off the shoulder δημιουργία της Galia Lahav, την οποία συνδύασε με μια διαμαντένια τιάρα, και το ίδιο στυλ διατήρησε και στο τρίτο φόρεμά της το οποίος ήταν πιο κοντό σε μήκος αλλά έμοιαζε με το δεύτερο.

Στη συνέχεια άλλαξε νυφικό και επέλεξε ένα σχέδιο της Pamela Rowland, που έμοιαζε σαν μια αστραφτερή κάπα από πούλιες, ενώ όταν ήρθε η ώρα να ανέβει στην πίστα και να χορέψει, είχε δύο διαφορετικές επιλογές: ένα διαφανές, ασημένιο φόρεμα διακοσμημένο με αστέρια και ένα πλήρες ροζ σύνολο Alice + Olivia.

Ο τερματισμός της πολυτελούς βραδιάς, έγινε με μία ενδυμασία «τσιχλόφουσκας» καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για το ροζ, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές ότι φορούσε στυλ εμπνευσμένα από τη Barbie δεκαετίες πριν η τάση επιστρέψει στην επικρατούσα μόδα.

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM