Βαριές ποινές για το κύκλωμα της Αιξωνής

Βαριές ποινές για το κύκλωμα της Αιξωνής Facebook Twitter
0

Βαριές ποινές που φτάνουν μέχρι και τα 5 φορές ισόβια επιβλήθηκαν από το δικαστήριο για το κύκλωμα της Αιξωνής.  Ένοχοι κρίθηκαν:

- Οι συμβολαιογράφοι: Σωτηρία Κατσαγιάννη, Δημήτρης Μητρέλης, Κωνσταντίνος Μητρέλης, Σταύρος Παπαδογεωργής, Δέσποινα Σεχιώτη, Αθηνά Τσατσαρώνη.

- Οι δικηγόροι: Βασίλης Αγιασοφίτης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Πέτρος Σφαλακάτος,

- Ο μηχανικός Θωμάς Παλαιογιάννης

- Οι επιχειρηματίες Τζων Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Γεωργίου

Οι ιδιώτες: Θεόδωρος Δουσαϊτης, Κωνσταντίνος Μανιόπουλος, Γεώργιος Μπασούκος, Ιωάννης Σκιτζής, Χρήστος Τοπούζης, Αναστάσιος Πρίτσας και Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Επιβλήθηκε σύμφωνα με το 24h ποινή 5 φορές ισοβίων και επιπλέον 19 χρόνων και 5 μηνών κάθειρξη στον δικηγόρο Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον κάθειρξης 8 ετών στον επιχειρηματία Τζων Κωνσταντινίδη και επίσης ισόβια και επιπλέον 23 ετών κάθειρξη στον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Γεωργίου.

Στον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο επιβλήθηκε ποινή 5ετούς φυλάκισης και στον συνάδελφο του Βασίλη Αγιασοφίτη φυλάκιση 4 ετών και 9 μηνών. Σε όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν πρόσκαιρες ποινές κάθειρξης από 10 έως 18 ετών.

Όσοι δεν καταδικάστηκαν σε ισόβια, πήραν αναστολή στην ποινή τους και θα παραμείνουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM