Στο νούμερο 23 της λεωφόρου Nίκης, το Boulevard 23 έρχεται να σημαδέψει το σημείο όχι μόνο με το όνομά του αλλά και με μια ολόκληρη φιλοσοφία περί αισθητικής, διασκέδασης και καθημερινής βόλτας σε έναν χώρο που τα έχει όλα.

 

Εντυπωσιακό στον σχεδιασμό του, δημιουργεί από την πρώτη ματιά μια ξεχωριστή αντίθεση με το αστικό περιβάλλον. Το ξύλο, αυτό το ζωντανό υλικό, πρωταγωνιστεί και συνδυάζεται με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό με έναν τρόπο που σε τραβά σαν μαγνήτης. Στο Boulevard 23 θα χαλαρώσεις πίνοντας έναν πρωινό καφέ ή επιλέγοντας ένα after office drink. Όποια κι αν είναι η περίσταση, η όρεξή σου, ακόμα και ο χρόνος που έχεις να αφιερώσεις στη διασκέδασή σου, εδώ θα νιώσεις ότι κάθε λεπτό παίρνει αξία και γίνεται μια πολύτιμη εμπειρία. 

 

Boulevard 23

 

Ο αρωματικός καφές ξεκινάει τη μέρα σου όπως ακριβώς θα ήθελες, βλέποντας μπροστά σου τη θάλασσα. Η all day ταυτότητα του Boulevard 23 σημαίνει ότι εδώ μπορείς να βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις και οι γεύσεις ακολουθούν πιστά τη φιλοσοφία αυτή.

 

Εξαιρετικές ετικέτες από αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας ή της Γαλλίας, ένα premium ποτό ή κάποιο από τα signature cocktails που ετοιμάζει η ομάδα του Boulevard 23. Εξάλλου η cocktail list είναι μια σειρά από προσεγμένες προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες θα βρεις τη δική σου αγαπημένη. 

 

Η θέα στη θάλασσα και οι lounge μουσικές συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα σε αυτό το πληθωρικό στέκι που θα κάνει το 23 τον τυχερό σου αριθμό.

 

Boulevard 23

 

Λεωφόρος Νίκης 23, 2313 033733

Facebook: Boulevard 23

Instagram: boulevard23bar

Οδηγός Γεύσης