Το έλλειμμα σχεδιασμού και ουσιαστικής πρότασης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης εισόδου στη χώρα μεταναστών και προσφύγων, υπογράμμισε μιλώντας στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.
Ο περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών ότι: «δεν θα δεχθούμε ντιρεκτίβες του υπουργού, του οποίου δεν είμαστε υπάλληλοι, χωρίς προηγούμενη ξεκάθαρη γνώση και χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις».
Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε και για την εγκληματικότητα στην Πελοπόννησο, σημειώνοντας ότι «η ποιότητα ζωής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών, όπως επίσης με το επίπεδο εκπομπής του αισθήματος αυτού, αποτελώντας ταυτόχρονα απαραίτητη συνθήκη για την ανάπτυξη στρατηγικών πολιτικών».
Πολιτική /
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εναντίον του Χρυσοχοΐδη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η μικρή Έιμι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από μεταμοσχευμένη μήτρα

Γιασεμί: Πού και για ποιο ποσό πωλήθηκε το εμβληματικό ακίνητο της Πλάκας

Απεργία 9 Απριλίου: Η απόφαση για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ - Πώς θα κινηθούν

Taste Atlas: Ούτε στα 50 καλύτερα street food του κόσμου το σουβλάκι - Στη 19η θέση το πρώτο ελληνικό πιάτο

Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

σχόλια