H δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα με το σκι γίνεται μιούζικαλ

H δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα με το σκι γίνεται μιούζικαλ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Λίγους μήνες μετά το τέλος της πολύκροτης δικαστικής διαμάχης της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον συνταξιούχο επιχειρηματία, που την κατηγόρησε πως τον τραυμάτισε ενώ έκανε σκι, η υπόθεση γίνεται μιούζικαλ. 

Το «Gwyneth Goes Skiing», όπως θα ονομάζεται το μιούζικαλ, είναι της Awkward Productions και ξεκινά τις παραστάσεις στο θέατρο Pleasance στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια γραμμένα από τον Αμερικανό τραγουδοποιό Leland.

«Είναι η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ που ίδρυσε την εταιρεία Goop, που αγαπάει τον Σαίξπηρ. Αυτός είναι ένας συνταξιούχος οπτικός από τη Γιούτα. Το 2016, πήγαν για σκι. Στις πλαγιές του Deer Valley, οι κόσμοι τους συγκρούστηκαν, το ίδιο και οι ίδιοι - κυριολεκτικά. Ωχ. Επτά χρόνια αργότερα, το 2023, πήγαν στο δικαστήριο. Διπλό άουτς», αναφέρεται στην περιγραφή του μιούζικαλ.

Τον ρόλο της Πάλτροου θα υποδυθεί ο ηθοποιός Λάίνους Κάρπ, που στο παρελθόν είχε υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην κωμωδία Diana της Awkward Productions: The Untold and Untrue Story, ενώ ο ηθοποιός Ζόζεφ Μάρτιν θα υποδυθεί τον επιχειρηματία Τέρι Σάντερσον.

Ο Τέρι Σάντερσον, προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της ηθοποιού νωρίτερα φέτος, για το ατύχημα που είχαν στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley στη Γιούτα το 2016.

Ο 76χρονος μήνυσε την Γκουίνεθ Πάλτροου ζητώντας 3 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία αργότερα μείωσε σε 300.000. Υποστήριξε ότι του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και τέσσερα σπασμένα πλευρά, έπειτα από σύγκρουση τους ενώ εκείνη έκανε σκι.

Οι δικηγόροι της Πάλτροου απάντησαν την αγωγή, υποστηρίζοντας ότι ο Σάντερσον ήταν αυτός που την χτύπησε εξαρχής.

Η δίκη ξεκίνησε τον Μάρτιο και καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τω ΜΜΕ παγκοσμίως, καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε τη δίκη καθώς προέκυπταν όλο και πιο παράξενες λεπτομέρειες.

Στο εδώλιο του μάρτυρα, ο Σάντερσον ισχυρίστηκε πως η σύγκρουση τους είχε ως αποτέλεσμα έναν εγκεφαλικό τραυματισμό, που τον έκανε να μην μπορεί πλέον να απολαμβάνει τις γευσιγνωσίες κρασιού, ενώ αστειεύτηκε πως πιθανότατα δεν θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιήσει ξανά μια ιστοσελίδα γνωριμιών λόγω της δυσφήμισης που θα μπορούσε να του επιφέρει η δικαστική διαμάχη.

Μία από τις κόρες του κατέθεσε επίσης ότι ο πατέρας της είχε αποκτήσει «εμμονή» με τη δίκη.

Η δίκη προβλήθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ενώ τελικά τον Απρίλιο, οι ένορκοι έκριναν ότι ο Σάντερσον ήταν υπαίτιος για το ατύχημα και τον διέταξαν να καταβάλει στην Γκουίνεθ Πάλτροου συμβολική αποζημίωση 1 δο., καθώς και τα δικαστικά της έξοδα, που εκτιμήθηκαν σε επταψήφιο νούμερο. Αργότερα ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν άξιζε» να μηνύσει την Πάλτροου.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελβετία: Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της

Διεθνή / Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της στην Ελβετία

«Δεν μετανιώνω στιγμή, αν ο νόμος είχε αλλάξει όλοι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν» ξεκαθαρίζει, εξηγώντας πως η απόφαση του συζύγου της ήταν αποτέλεσμα σκέψεων πολλών χρόνων
LIFO NEWSROOM
Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Διεθνή / Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Ο σκύλος, που κανονικά περιπολεί τη φάρμα για να αποτρέπει επιθέσεις από κογιότ, φέρεται να συνόδευσε το παιδί για τουλάχιστον ένα μίλι μέσα από δύσβατο ορεινό έδαφος
LIFO NEWSROOM
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Διεθνή / Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Η τελευταία έκθεση του CDC, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει ότι η αναλογία παιδιών με αυτισμό στις ΗΠΑ έχει φτάσει στο 1 στα 31, ενώ το 2020 ήταν 1 στα 36 και το 2000 μόλις 1 στα 150
LIFO NEWSROOM
Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Το email, όπως ανέφερε η ίδια στο NBC Connecticut, προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και περιλάμβανε την απειλητική διατύπωση: «Ήρθε η ώρα να φύγετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες»
LIFO NEWSROOM