Αυτοκτονία στην Ιεράπετρα

Αυτοκτονία στην Ιεράπετρα Facebook Twitter
0

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ιεράπετρα στη περιοχή της Γρα-Λυγιάς, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο του Πύργου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια 36χρονη γυναίκα, η οποία χθες στις 4 περίπου το απόγευμα βρέθηκε πεσμένη κάτω από τη γέφυρα της Εθνικής οδού Πατρών -Πύργου στο ύψος των Χανακίων. Σύμφωνα με πληροφορίες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Και στην Κύπρο όμως τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, από τη Λεμεσό, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Ο 50χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.  Σε σημείωμα μάλιστα που άφησε αναφέρει ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM