Ανθρωποκυνηγητό στα Εξάρχεια- Αναζητείται ο δράστης για τις 3 απόπειρες βιασμού

Εξάρχεια: Αναζητείται ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων - Βίντεο ντοκουμέντο Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να βρεθεί ο ύποπτος για τις τρεις απόπειρες βιασμού στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν ανοιχτόχρωμο άνδρα, μετρίου αναστήματος και με κοντό μαλλί. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Σαββάτου, στα Εξάρχεια στην οδό Βαλτετσίου, σε βάρος μιας 13χρονης. Ο άγνωστος άνδρας την άρπαξε από τη μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Η 13χρονη όμως φώναξε και αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Μία ημέρα μετά, νωρίς το πρωί, σημειώθηκαν δύο επιθέσεις που φαίνεται, σύμφωνα με τις περιγραφές των καταγγελλουσών, μιας 29χρονης και μιας 27χρονης, να είναι ο ίδιος δράστης.

«Ακούσαμε κάτι φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε κάποιον που ήταν πάνω σε μία κοπελίτσα μικρή. Αυθόρμητα έβαλα τις φωνές και αυτός φοβήθηκε» περιγράφει ένας μάρτυρας για το πρώτο περιστατικό, στο οποίο «στόχος» ήταν η 29χρονη γυναίκα.

Αναφορικά με την απόπειρα βιασμού στην 27χρονη γυναίκα, αυτή έλαβε χώρα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Η 27χρονη όμως αντιστάθηκε, απελευθερώθηκε και τότε ο άνδρας τράπηκε πάλι σε φυγή.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν ένα βίντεο με τη δράση του άνδρα σε βάρος μίας 29χρονης στα Εξάρχεια.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο φερόμενος δράστης επιτίθεται στην κοπέλα, την πετάει στο έδαφος και της κλείνει το στόμα. Οι γείτονες όμως επενέβησαν και τότε ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

«Δεν είχε χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει και απλά ήταν πολύ ταραγμένη και προσπαθήσαμε να τη συνεφέρουμε» αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας. Το βίντεο ντοκουμέντο αναλύει η αστυνομία προκειμένου να φτάσει στην ταυτοποίηση και στον εντοπισμό του δράστη των επιθέσεων στα Εξάρχεια.

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM