Chilangos λέγονται στην αργκό οι κάτοικοι του Mέξικο Σίτι. Στο χρωματιστό στέκι του Χολαργού νιώθεις πραγματικά λες και μεταφέρεσαι σε μια γειτονιά της Λατινικής Αμερικής και ως γνήσιος muchacho απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου γεύσεις στο φυσικό τους περιβάλλον.

 

Μια taqueria και tequileria που προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: τρομερά tacos, fajitas, burritos και όλα όσα συνθέτουν τη λατινοαμερικάνικη γαστρονομία, συνοδευόμενα από τα κατάλληλα κοκτέιλ. Το μενού του Chilangos έχει επιλογές για όλους και για κάθε στιγμή της ημέρας. 

 

Chilangos Taqueria & Tequileria: Νέες γεύσεις και signature cocktails στο αγαπημένο στέκι του Χολαργού
Το μενού του Chilangos έχει επιλογές για όλους και για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Από το μεσημεριανό διάλειμμα μέχρι τη βραδινή έξοδο, αυτό το στέκι γεμίζει κόσμο που παρασύρεται από τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και απολαμβάνει τις γεύσεις. Στον ανανεωμένο κατάλογο θα βρεις ένα φανταστικό σεβίτσε από μυλοκόπι που μαρινάρεται σε calamansi και σερβίρεται με aquachile, φρέσκα λαχανικά, avocado, mango και passion fruit. 

 

Στα tacos έχει προστεθεί μια πρόταση με smash μπιφτέκι black angus, iceberg, pico de gallo, pink burger sauce και τσένταρ που συνδέει πολύ πετυχημένα δύο πλευρές του street food. Φυσικά, όλες οι αγαπημένες γεύσεις συνεχίζουν να μας μαγεύουν –όπως εκείνα τα burritos al pastor με σιγομαγειρεμένο χοιρινό και ανανά– και τα χειροποίητα churros παραμένουν αγαπημένο φινάλε.

 

Chilangos Taqueria & Tequileria: Νέες γεύσεις και signature cocktails στο αγαπημένο στέκι του Χολαργού
Τα κοκτέιλ αποκτούν τον premium χαρακτήρα της τεκίλα Don Julio και όλη η εμπειρία αλλάζει σε κάτι μοναδικό.

 

Φέτος, το Chilangos έχει να παρουσιάσει και κάτι ακόμα που θα μας τραβήξει στον Χολαργό με μεγάλη χαρά. Τα κοκτέιλ αποκτούν τον premium χαρακτήρα της τεκίλα Don Julio και όλη η εμπειρία αλλάζει σε κάτι μοναδικό. Δοκίμασε μία Paloma –ή και παραπάνω!– και θα καταλάβεις τη διαφορά. To μεξικάνικο του Χολαργού έρχεται και αυτόν τον χειμώνα με πολλή όρεξη και ανοίγει και τη δική μας.

 

Μεσογείων 258, Χολαργός,  210 6536293, Π. Τσαλδάρη 31, Μελίσσια, 210 6134336
Facebook, Instagram

 

 

Οδηγός Γεύσης