ΕΜΥ: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία- Οι περιοχές που θα πλήξει σήμερα και αύριο

ΕΜΥ: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία- Οι περιοχές που θα πλήξει σήμερα και αύριο Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Δεκατρείς περιοχές θα επηρεάσει σήμερα και αύριο η κακοκαιρία που αναμένεται από απόψε, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. 

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο που έχει εκδώσει για την κακοκαιρία, με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από απόψε- κάτι που θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. 

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί έως το βράδυ της Τετάρτης, με βασικά χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες.    

Κακοκαιρία: Οι 13 περιοχές που θα πλήξει σήμερα και αύριο 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται

Σήμερα: 

- Από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

- Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.

Αύριο, Τετάρτη: 

- Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια τις πρωινές ώρες.

- Στη Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματα), τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως το απόγευμα.

- Από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ